Objavljeni datumi i prvi kontigent ulaznica 17. Seasplash festivala!
16. kolovoza 2018.
Music Box (9561 Članci)
Podijeli

Objavljeni datumi i prvi kontigent ulaznica 17. Seasplash festivala!

Nešto malo manje od mjesec dana prošlo je od 16. izdanja Seasplash festivala na tvrđavi Punta Christo pored Pule, gdje su ljubitelji reggae, dub, drum and bass, jungle, ska i punk glazbe iz cijele Europe, uživali u sjajnoj i opuštenoj atmosferi te predivnom ljetnom vremenu.

Na pet pozornica nastupilo je više od 70 glazbenih imena iz regije i svijeta, a posebno ćemo pamtiti nastupe headlinera: Mad Professora & U-Roya, Dubmatixa, Channel Onea, Radical Dance Factiona, Vojka V, Navigator MC-a & Filipa Motovunskog, Kande, Kodže i Nebojše i mnogih drugih. Tim Seasplasha ovim putem se iskreno zahvaljuje svim posjetiteljima, izvođačima, volonterima, radnicima, pomagačima i prijateljima na kreiranju još jednog nezaboravnog festivalskog iskustva!

IZVJEŠĆE/FOTO: Počeo 16. po redu Seasplash festival!

Već su poznati i datumi 17. izdanja festivala koje će se održati od 18. do 21. srpnja 2019.. Detalji o konceptu festivala i glazbenog programa bit će uskoro otkriveni, ali ono što već sada možemo otkriti je podnaslov festivala koji glasi “17 ti je godina tek!”.

U prodaju su puštene i prve festivalske ulaznice Superranograbilice za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Najpovoljnije festivalske ulaznice po cijeni od 217 kuna mogu se kupiti putem PDV web stranice ili u Entrio sustavu po cijeni od 243 kune (217 kn cijena + booking fee 26 kn).

IZVJEŠĆE/FOTO: Seasplash festival zatvorio vrata 16. izdanja