IZVJEŠĆE/FOTO: Psihomodo pop oduševili Split na drugoj večeri Aj Cha festivala
18. kolovoza 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Psihomodo pop oduševili Split na drugoj večeri Aj Cha festivala

„Frida“, „Ja volim samo sebe“, „Kad sam imao 16“ i „Donna“ samo su neki od hitova Psihomodo Popa koji su se orili u petak navečer na drugoj večeri Aj Cha festivala na Bedemu Cornaro.

Sjajno raspoloženi Davor Gobac i ekipa oduševili su rasplesanu splitsku publiku dvosatnim koncertom. Tijekom svirke Gobac se prisjetio svog velikog prijatelja Dine Dvornika te se našalio kako sigurno i on gleda koncert te se svemu smije. Gopca i Dvornika veže veliko prijateljstvo, a nastup Psihomodo Popa na festivalu koji se održava upravo Dini Dvorniku u čast bio je zaista odličan odabir.

Aj Cha festival započeo je u četvrtak navečer velikim tulumom na Splitskoj Rivi koncertom benda Noa & Funkblasters, nakon kojih je sjajnu atmosferu održao DJ Tabu – keeper of the groove. Nakon tuluma organiziran je i Aj Cha party boat, a festival završava u subotu, 18. kolovoza velikim koncertom Dubioze Kolektiv na starom Hajdukovom igralištu. Prije njih publiku će zabavljati odličan mladi bend Rezerve, a ulaznice možete nabaviti putem sustava Eventim hr., Ticketshop.hr, Croatia-tickets.com i na njihovim službenim prodajnim mjestima, kao i na samom ulazu na koncert.

Foto: Aj Cha Festival