Deset godina nakon objave stiže limitirano USB izdanje debi albuma Lady Gage
21. kolovoza 2018.
Music Box (6888 Članci)
Podijeli

Deset godina nakon objave stiže limitirano USB izdanje debi albuma Lady Gage

Prošlo je točno 10 godina otkako je Lady Gaga objavila svoj debitantski album „The Fame“ i lansirala svoju karijeru u sam vrh svjetske glazbene scene! Povodom jubilarne obljetnice, sredinom prosinca bit će objavljeno limitirano kolekcionarsko izdanje albuma na specijalnom USB-u – „The Fame 10th Anniversary (Limited Edition USB)“!

Te 2008. godine Lady Gaga se gotovo pa iznenada pojavila na svjetskoj glazbenoj sceni, a svojim (tada) ekscentričnim pristupom mnoge je isprva i šokirala – bila je nešto potpuno drugačije na tadašnjem  zvjezdanom pop nebu. Svoju glazbenu karijeru počela je graditi puno prije te godine, no sa singlovima „Just Dance“ i „Poker Face“ napravila je prvi korak na putu prema postajanju jedne od najvećih pop-zvijezda današnjice. Oba singla zauzela su #1 pozicije glazbenih lista diljem svijeta, uključujući i respektabilnu Billboard Hot 100 listu. Sve ostalo je povijest.

U dekadi od objave debitantskog albuma, Lady Gaga je predstavila ukupno četiri samostalna studijska albuma –  „The Fame“ (2008.), „Born This Way“ (2011.), „Artpop“ (2013.) i aktualni „Joanne“ (2016.), kao i zajednički album s Tonyem Bennettom, „Cheek To Cheek“ (2014.).

Bez obzira na iznimno radnu, intenzivnu i uspješnu glazbenu dekadu iza sebe, Lady Gaga jednostavno ne staje s radom i predstavljanjem svoje umjetnosti – trenutno priprema iščekivanu Las Vegas rezidenciju „Enigma“, koju će započeti krajem prosinca ove godine, a uključivat će više od 20 showova, a uskoro možemo očekivati i njen glumački debi u filmu „A Star Is Born“, u kojem glumi uz Bradley Coopera.

Kolekcionarsko izdanje „The Fame 10th Anniversary (Limited Edition USB)“ bit će objavljeno 14. prosinca, bit će dostupno u limitiranom broju, a na USB stick-u specijalnog oblika lika Lady Gage nalazit će se pjesme s originalnog izdanja albuma „The Fame“, dodatne tri pjesme, „The Fame Monster“ reizdanje, čak osam videospotova te EPK video-intervju, snimljen na samom početku njene glazbene karijere. Izdanje je moguće prednaručiti putem službene stranice.