KOMPLETIRAN LINE UP: Nile Rodgers, DVLM, Kalkbrenner, Nina Kraviz, Bajaga i dugi na Sea Danceu
21. kolovoza 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

KOMPLETIRAN LINE UP: Nile Rodgers, DVLM, Kalkbrenner, Nina Kraviz, Bajaga i dugi na Sea Danceu

Plejadi kultnih imena, hitmejkera i izvođača svjetske i regionalne glazbene scene na ovogodišnjem petom jubilarnom Sea Dance festivalu pridružit će se i bend čije je ime neraskidivo vezano za rock ovih prostora, sastav Bajaga i Instruktori, ali i jedan od najautentičnijih umjetnika s prostora Balkana, svjetski mega-car Rambo Amadeus.

Ovim je kompletiran program i počelo odbrojavanje za najuzbudljiviju završnicu ljetne sezone – ostalo je još samo 9 dana do spektakularnog petog izdanja Sea Dance festivala, koji će okupiti neke od najvećih svjetskih i regionalnih zvijezda koje su svojim stvaralaštvom kreirali trendove glazbene industrije i hitmakere čije nagrađivane pjesme su postale himne generacija i zajedno broje milijarde YouTube pregleda! Pogledajte tko će sve nastupiti na ovogodišnjem festivalu, podjelite ovaj video na svoj Facebook profil uz hashtag #SeaDance najkasnije do 27. kolovoza i možda osvojite ulaznice i druge sjajne nagrade!

Tirkizna uvala plaže Buljarica u Budvi, ugostit će od četvrtka, 30. kolovoza do subote, 1. rujna živu legendu i jednog od najvećih glazbenih producenata u povijesti Nile Rodgersa i sastav Chic. Nemoguće je napraviti selekciju brojnih hitova koje je stvorio ovaj umjetnik, a koje su otpjevale najveće svjetske zvijezde kao što su David Bowie, Madonna, Duran Duran, Kylie Minogue i mnogi drugi. Vječni hitovi “Le Freak”, “Get Lucky”, “I Want Your Love”, “We Are Family”, „Let’s Dance“, su samo neke od pjesama koje će publika ovogodišnjeg festivala zajedno sa ovim sjajnim umjetnikom zborno zapjevati. Nastupi kraljeva festivalske dance scene i službeno najboljeg svjetskog DJ dua Dimitri Vegasa & Like Mikea dugo se prepričavaju, a jedan takav show pripremaju i za nastup na Sea Danceu. S netrpljenjem čekamo da se zavrte “Complicated”, “The Hum”, “Mammoth”, a stage će sigurno proključati kad krene buka “Tremora”. Na glavnu festivalsku scenu, Addiko Main Stage powered by Turistička organizacija Budve, dolazi i nezaustavljiva rock autorica nove generacije i zvijezda EXIT festivala, Alice Merton. Glazbena himna “No Roots” obilježila je prošlu godinu pokorivši svjetske top liste, na kojima je trenutno njezin novi hit “Lash Out”, a svojim energičnim nastupom Alice će osvojiti i srca fanova u samoj završnici festivala.

Simbol Berlina i  vodeći svjetski elektronski producent Paul Kalkbrenner spremio je bombastičan nastup uživo za svoj prvi dolazak u Crnu Goru, uz multiplatinasti hit “Sky & Sand”, ali i niz neprocenjivih pjesama sa sedam studijskih albuma koji su u prethodna dva desetljeća pomaknule granice elektronske muzike. Publika će imati priliku uživo slušati i remek djela s nedavno objavljenog albuma “Parts Of Life” koji je pobrao nepodjeljeno oduševljenje milijuna fanova koje ovaj čuveni Berlinac ima na društvenim mrežama. Uzbuđenje raste i kada je u pitanju ovogodišnja, sjajna postava No Sleep pozornice koju predvodi ikona elektronskog zvuka i jedan od vodećih DJ-eva današnjice Nina Kraviz! Njezini furiozni techno setovi, osim što imaju glavne pozicije na svim vodećim elektronskim festivalima, dopiru i do najvećih svjetskih čuda, pa je ove godine Nina postala i prva DJ zvijezda u povijesti koja je nastupila na Kineskom zidu. S njom na No Sleep plaži nastupaju i zvijezde nove generacije kao što su Dax J, Antigone, Francois X, Eagles & Butterflies, Shlomo, PTU live, Sofija Rodina i drugi.

Ravno s vrhova svjetskih top lista na Sea Dance stižu hitovi belgijske superzvijezde Lost Frequencies  “Are You With Me”, “Reality”, “Crazy”, “Beautiful Life” koji će atmosferu velike proslave jubilarnog Sea Dance festivala dovesti do usijanja. A nakon nastupa na glavnoj pozornici Exita, pridružit će mu se i hitmaker iz Amsterdama, turskog porijekla, Burak Yeter, čiji je singl “Tuesday” gotovo hipnotičkim djelovanjem izbio među najslušanije pjesme u godini za nama. U istom ritmu će se plesati i s DJ dvojcem Filatov & Karas, i njihovim internacionalnim hitovima  “Don’t Be So Shy”, “Time Won’t Wait”, “Satellite” i mnogim drugim.

Na festival stiže i dosad najjača postava regionalnih i domaćih izvođača u kojoj su se na poziv slavljeničkog festivala odazvali Van Gogh, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Rambo Amadues, Marko Nastić, Sajsi MC, Marko Louis, Stereo Banana, Krešo Bengalka, Vojko V, Who See, Ilija Đoković, Lag, DJ Jock, Be Good & Gilerz, Aleksandar Grum, Sugar Lobby i brojni drugi.

Ulaznice po promo cijeni samo još danas do kraja dana!

Kompleti ulaznica za tri dana festivala mogu se kupiti po cijeni s 40% popusta, za samo 210 kn samo do 22. avgusta, nakon čega će cijena biti viša. Ulaznice su dostupne putem službene stranice festivala seadancefestival.me, a preko službene turističke agencije EXIT festivala EXIT Trip, u ponudi su i paketi koji obuhvaćaju ulaznice za festival i smještaj.