Američki Spectral Voice uz poptoru slovenskog Morbid Creationa u AKC Medika
22. kolovoza 2018.
Music Box (6282 Članci)
Podijeli

Američki Spectral Voice uz poptoru slovenskog Morbid Creationa u AKC Medika

U četvrtak 27. rujna u AKC Medika će biti organiziran koncert američkog trulog death/doom benda Spectral Voice te slovenskog old school death metal benda Morbid Creation.

Spectral Voice imaju duboke vokale, duge pjesme, sirov zvuk upakiran u veo starog dobrog death metala koji djeluje kao melem za uši. Dečki koji zadnjih par godina sviranja nisu nikoga ostavili ravnodušnim. Na turneji “The Putrefying Road of the Fifteen Corridors” predstavljaju od kritike odlično prihvaćen prvi album “Eroded Corridors of Unbeing” koji je izasao za Dark Descent Records na kojem se nalazi čitav spektar old school death / doom / black bendova.
Albumu je prethodilo 5 demo izdanja te split s Phrenelithom i Blood Incantationom. Prije nepuna tri mjeseca su izdali split s Vastumom.

Susjedi iz Slovenije, Morbid Creation, po prvi puta stižu kod nas. Nastali su 2015. godine i iza sebe imaju demo, album i live album. Kažu za sebe da su Narodno Zabavni Death Metal. Imali su već jednom priliku svirati sa Spectral Voiceom prošle godine u Kopru, dijelili su stage i s Dead Congregationom.

Cijena ulaznice je 50 kuna.