Dubioza kolektiv krajem godine u Osijeku!
4. rujna 2018.
Nikola Knežević (2634 Članci)
Podijeli

Dubioza kolektiv krajem godine u Osijeku!

Najuspješniji regionalni bend Dubioza kolektiv, poznato je, rijetko održava koncerte u Hrvatskoj jer su više koncentrirani na zemlje izvan regije, ali ipak svoje vjerne obožavatelje na našem području nisu zakinuli.

Nakon nastupa na splitskom Aj Cha festivalu regionalni glazbeni prvaci, Dubioza kolektiv, stiže u Osijek u petak 7. prosinca gdje će održati spektakl kakav ovaj najveći slavonski grad rijetko pamti. Poznato je da ih je teško uhvatiti na domaćem terenu jer svake godine imaju brojne nastupe po cijelom svijetu, a poznata je i činjenica da su jedini domaći bend koji je nastupio na Glastonburyju, jednom od najvećih svjetskih festivala, i to dva puta u istom danu. Dvorana po dvorana, festival po festival, zemlja po zemlja i osvojili su cijeli svijet svojom glazbom, britkim, aktivističkim i socijalno osviještenim tekstovima.

U Osijeku će nastupiti u Gradskom vrtu, a ulaznice kreću u prodaju od 17. rujna. Ako želite Dubiozu kolektiv vidjeti uživo morat ćete izdvojiti 80 kuna za early bird koje će s vremenom biti skuplje sve do 120 kuna koliko će koštati na dan koncerta. Ulaznice će se moći kupiti u sustavu Eventim. Na veliku osječku pozornicu stupit će u 21 sat.

Foto: Nikola Knežević