Massimo najavio koncerte u Karlovcu, Čakovcu, Slavonskom Brodu i Osijeku
30. rujna 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Massimo najavio koncerte u Karlovcu, Čakovcu, Slavonskom Brodu i Osijeku

Turneja kojom će Massimo zajedno sa svojom vjernom publikom proslaviti 15 obljetnicu od objave albuma Vještina uz već prethodno najavljene koncerte u Zagrebu stiže i u neke od najljepših dvorana kontinentalne Hrvatske, a zbog velikog interesa u Zagrebu je dodan još jedan datum.

Deveti studenog dvorana Zrinski u Karlovcu, 10. studenog Centar za kulturu u Čakovcu, 15. studenog Kazališno koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu i 16. studenog SportHouse u Osijeku nove su postaje ove glamurozne turneje na kojoj će Massimo uz pratnju trija u sastavu Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović pokazati svoju ‘vještinu muziciranja. Uz dva prethodno najavljena koncerta u zagrebačkom kazalištu Gavella 21. i 22. studenog, treći zagrebački koncert održat će se na istom mjestu i u subotu 23. studenog.

Ulaznice za koncerte u Karlovcu, Čakovcu i Slavonskom brodu koštat će 150 kn, a u Osijeku uz standardne ulaznice po cijeni od 150 kn moguća je i kupnja VIP ulaznice na galeriji po cijeni od 250 kn uz koju je osiguran zasebni ulaz, zasebni šank i finger food. Cijena ulaznice za zagrebačke koncerte iznosti 270 kn za gornji dio partera, a za prvi dio partera i balkon 330 kuna.

Foto: Walter