26-godišnji američki reper Mac Miller umro od predoziranja!
7. rujna 2018.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

26-godišnji američki reper Mac Miller umro od predoziranja!

Vlasnik prvog nezavisnog debi albuma koji je završio na broju jedan Billboardove top liste albuma nakon 1995. godine i albuma “Dogg Food” Tha Dogg Pounda, Mac Miller, pronađen je mrtav.

Ovaj 26-godišnjak je ozbiljnu repersku karijeru započeo 2010. godine kad je potpisao ugovor s Rostrum Recordsom i snimio prvi album “Blue Slide Park” koji je debitirao na broju jedan Billboardove top liste albuma. 2013. godine pokrenuo je vlastitu izdavačku kuću REMember Music nazvanu prema svojem prijatelju koji je preminuo. Njegov drugi album “Watching Movies with the Sound Off” objavljen je iste godine.

Početkom 2014. godine najavio je da više neće surađivati s Rostrum Recordsom. Kasnije te godine potpisao je ugovor za svoju kuću i za Warner Bros. Records. Taj dogovor mu je donio tri studijska albuma, ali nikad više nije postigao uspjeh kao s prva dva albuma. Najbliže je bio s “The Divine Feminine” 2016. godine. 3. kolovoza ove godine objavio je zadnji album, a netom prije toga okončao je dvogodišnju vezu s pjevačicom Arianom Grande.

Umro je u 26. godini života, 7. rujna 2018. godine zbog predoziranja drogom.