Hardwell šokirao obožavatelje i odlučio stati s nastupima i turnejama!
8. rujna 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Hardwell šokirao obožavatelje i odlučio stati s nastupima i turnejama!

Hardwell, ponajbolji DJ današnjice kojeg smo imali prilike gledati i u Hrvatskoj više puta, na svojoj Facebook stranici objavio je kako prestaje s turnejama i nastupima.

30-godišnjak koji je bio prema  izboru DJ Maga najbolji DJ na svijetu u petak, 7. rujna rekao je kako je očistio svoj raspored nastupa u sklopu turneje te dodao kako će nastaviti stvarati glazbu i nada se da će moći biti povezan sa svojim obožavateljima kroz nju.

“Tijekom zadnjih godina upoznao sam sebe sve više i više i shvatio kako ima još puno toga što želim podijeliti sa svojom obitelji i prijateljima, puno puteva koje želim istražiti, ali biti Hardwell 24 sata dnevno i 7 dana tjedno oduzima previše energije, ljubavi, kreativnosti i pozornosti prema životu jedne normalne osobe koja želim biti”, rekao je Hardwell.

Hardwell je zadnji nastup imao na Ibizi 6. rujna, a još će odraditi dogovoreni nastup u Ziggo Domeu u Amsterdamu 18. listopada i nakon toga prestaje s nastupima. Ove godine je bio na broju četiri najboljih DJ-a na svijetu prema DJ Magu, a svojim nastupima se svrstao među najuspješnije DJ-e ovog desetljeća.