Vraća se “The Man in the High Castle” – pogledajte trailer treće sezone!
8. rujna 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Vraća se “The Man in the High Castle” – pogledajte trailer treće sezone!

“Fight For The World You Want” je naziv nove sezone serije “The Man in High Castle” koja je jedinstvena svojom radnjom, a koja nas vodi u postratno vrijeme iza 2. Svjetskog rata u kojem su Saveznici ipak izgubili.

Kako izgleda svijet nakon izokrenutih povijesnih činjenica, pitanje je koje se postavlja tijekom serije, a koja je okupila mnoštvo obožavatelja te dobila pozitivne komentare kritike kao i Emmy nagradu. Nakon dvije sezone dugo smo čekali na nastavak serijala kojeg najavljuje trailer i obrada pjesme “In the Name Of Love”. I ova sezona govori o novoj Americi i političkom otporu koji se događa u toj nacističko-japanskoj zemlji, podijeljenoj na nacističku Ameriku  i Japanske Pacifičke Države. Borba protiv Reicha je i dalje prioritet, a neprijatelji su uspjeli otključati pristup multiverzumu i interdimenzionalnoj dominaciji.

Serija je temeljena na nagrađivanom povijesnom romanu Philipa K. Dicka iz 1962. godine koji otkriva što bi se dogodiloda su Saveznici izgubili u 2. Svjetskom ratu. Treća sezona je bazirana na dva odlomka nezavršenog nastavka spomenute knjige, a na kojem je radio Dick. I dalje pratimo iste glumce kao što su Alexa Davalos, Luke Kleintank i Brennan Brown, a spomenimo kako je seriju razvio Frank Spotnitz s Ridleyem Scottom, Davidom W. Zuckerom, Richardom Heusom, Isom Dick Hackett i Danielom Percivalom koji su izvršni producenti serije.

Početak treće sezone najavljen je za 5. listopada.