Talijanski zavodnik Eros Ramazzotti u beogradskoj Areni
11. rujna 2018.
Music Box (8205 Članci)
Podijeli

Talijanski zavodnik Eros Ramazzotti u beogradskoj Areni

Jedna od najvećih talijanskih glazbenih zvijezda današnjice, Eros Ramazzotti, najavio je izlazak novog albuma “Vita Ce N’è” i veliku svjetsku turneju u okviru koje će posjetiti i Beograd! 

Predstojeće izdanje “Vita Ce N’è” naći će se u prodaji 23. studenog u više formata: CD, CD Deluxe, 2LP, 2LP Colored & Super Box Deluxe. U suradnji s Facebookom Italija, Eros je postao prvi Talijan koji je najavio album i turneju preko aplikacije “Video Premiere” koja samo što je počela funkcionirati u ovoj zemlji. Također, prateći digitalne inovacije u glazbenom svijetu odlučio je korisnicima Spotifyja dati ekskluzivu i organizirati pretprodaju ulaznica za koncerte na njegovoj predstojećoj svjetskoj turneji isključivo preko ove mreže do 13. rujna kada će ulaznice i službeno biti u prodaji. Pre-save na Spotifyju kreće 10. rujna u ponoć, a u i isto vrijeme novi album, koji ćete moći slušati na talijanskom i španjolskom jeziku, u svim formatima moći ćete naručiti i preko Amazona.

Velika svjetska turneja koja prati izlazak novog albuma Erosa Ramazzottija kreće u veljači sljedeće godine iz Munchena. “Vita Ce N’e World Tour” odvest će ga u neke od najvećih i najspektakularnijih arena na 5 kontinenata! Na sreću i zadovoljstvo balkanskih obožavatelja, Eros je odlučio ponovno posjetiti naše krajeve tako da će ga turneja dovesti i u Beograd u spektakularnu Arenu. Nove pjesme ali i neki veliki stari hitovi te nesumnjiva kvaliteta i šarm ove velike zvijezde, samo su neki od razloga zbog kojih ne treba propustiti nastup 24. rujna 2019. godine u beogradskoj Areni!

Ulaznice po cijeni već od 3900 RSD su u prodaji od četvrtka, 13. rujna u 10h na svim prodajnim mjestima Eventima kao i online na www.eventim.rs.

Organizator koncerta je Charm Music Serbia.

Foto: Julian Hargreaves