Tram 11, Bolesna braća, Josipa Lisac i Zaprešić Boys posebni gosti Nereda i Stoke u Domu sportova!
20. rujna 2018.
Music Box (10568 Članci)
Podijeli

Tram 11, Bolesna braća, Josipa Lisac i Zaprešić Boys posebni gosti Nereda i Stoke u Domu sportova!

Manje od mjesec dana ostalo je do prvog velikog zajedničkog koncerta proslavljenog hip hop tandema Nereda i Stoke.

Spektaklu za pamćenje, kojeg pripremaju 6. listopada u Domu sportova, pridružit će se brojni kolege, akteri s kojima su prije 15 godina gradili hip hop scenu na ovim prostorima. Među predstavljenim gostima su Target i General Woo, hip hop velikani iz kultnog dvojca Tram 11 te Bizzo i Baby Dooks, opaki igrači poznati i kao Bolesna braća. Još na prvijencu „Spremni za rat“ (1999.), koji slovi za jedan od najkontroverznijih i najtvrđih albuma regionalnog hip hopa, ističu se suradnje s Baby Dooksom i Bizzom na nekolicini pjesama, a singl „Ekipa 90-ih“ kojeg je Stoka snimio u suradnji s General Woo-om i Bizzom, prikupio je više od tri milijuna Youtube pogleda.

Uz ove hip hop pionire, Neredu i Stoki pridružit će se i gosti s kojima su gradili svoje solo karijere. Neredu tako stižu Zaprešić Boys, ekipa s kojom je snimio nekoliko navijačkih uspješnica među kojima je svakako najveća suradnja na hitu „Srce vatreno“, dok će se Stoki na pozornici pridružiti neprikosnovena diva Josipa Lisac s kojom je ostvario fantastičnu kolaboraciju na „Ritam grada“. Podršku beatovima davat će DJ Tom Polo, a za zagrijavanje nastupaju rap grupe ONI i Dregermajster Crew.

Koncert u Domu sportova je kruna karijere Nereda i Stoke, a ujedno i podsjetnik na bitne povijesne trenutke stvaranja hrvatskog hip hopa. Uz specijalne goste, predstavlja ne samo veliki reunion ključnih igrača scene već i događaj sezone podjednako važan starim fanovima i novim generacijama.

Ulaznice
Pretprodajna cijena ulaznice je 85 kn, dok će na dan koncerta iznositi 100 kn.

Prodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop (Tratinska 18)
  • Glazbena knjižara Rockmark (Berislavićeva 13)
  • Entrio.hr

Koncert organizira Dostava Zvuka.

Foto: Samir Cerić Kovačević