Marko Louis najavio koncerte u Novom Sadu i Beogradu – uskoro stiže i u Zagreb!
21. rujna 2018.
Nikola Knežević (2516 Članci)
Podijeli

Marko Louis najavio koncerte u Novom Sadu i Beogradu – uskoro stiže i u Zagreb!

Relativno novo ime za nas, ali na regionalnoj glazbenoj sceni već jedno izvjesno vrijeme djeluje i to iznimno uspješno. Marko Louis, jedno od najperspektivnijih glazbenih imena na našem prostoru već više puta je najavljivao pohod na Zagreb, odnosno Hrvatsku, a on će se uskoro i ostvariti.

U sklopu svoje turneje 9. studenog nastupa u Firchie Studiju u Novom Sadu, a nakon toga 13. prosinca u Domu omladine u Beogradu. Ulaznice će biti u prodaji od subote, 22. rujna od 12 sat u sustavu Eventim.

Na svojoj Facebook stranici je najavio i skorašnje termine za koncerte u Zagrebu, Sarajevu i Ljubljani. Sin poznatog srbijanskog glazbenika Luisa, dugogodišnji prijatelj i suradnih princa sevdaha Bože Vreće, vrhunski glazbenik i producent Marko Louis tako će zasvirati i na zagrebačkoj pozornici.

Ako već niste poslušali njegove uratke kao što su “Shine On Me”, “Raj za avanturiste”, njegove verzije pjesama “Đelem, Đelem” ili “Cveće cafnalo”, odnosno suradnji poput one s Božom Vrećom na pjesmi “Pašana” ili Helem nejse na pjesmi “Kabadahija”, onda je vrijeme da to učinite. I to odmah! Svakako poslušajte i novi singl “Kad je noć” s kojim najavljuje i novi studijski album.

Foto: Ivan Miladinović