RASPRODANO: 90 minuta je trebalo da Ljekari rasprodaju Močvaru!
22. rujna 2018.
Music Box (4978 Članci)
Podijeli

RASPRODANO: 90 minuta je trebalo da Ljekari rasprodaju Močvaru!

Die Ärzte, jedan od najpopularnijih i najuspješnijih njemačkih bendova, koji je punio stadione i svirao ispred čak 800 tisuća ljudi, dolazi u Močvaru 2019. godine u sklopu proslave 20 godina ovog kultnog mjesta.

“Kako smo bili jako ponosni što smo dobili jedinstvenu priliku organizirati Die Ärzte koncert, jednako smo ponosni što je isti rasprodan u 90 min i time postao najbrže rasprodani koncert u povijesti Močvare!!! Tako će najbrži sretnici imati zaista nezaboravan doživljaj gledanja stadionskog benda u najintimnijem mogućem ugođaju”, kažu organizatori i upozoravaju one koji će možda htjeti doći do ulaznica na neki drugi način da su iste personalizirane i nemoguće ih je preprodati.

“Skrenuli bi pažnju na neke bitne informacije. Iduće godine Močvara će slaviti 20 godina neumornog rada na kulturnoj sceni Hrvatske i izričita je želja benda da se koncert održi u našem klubu, stoga neće doći do prebacivanja koncerta u neki veći prostor! Također, ako su vam još u sjećanju ljetne avanture gdje ste “prodali Švabi burek za 150 kn” i maštali o nečem sličnom sa Die Arzte ulaznicama – osmislite bolji poslovni plan. Svaka ulaznica je personalizirana i vezana uz osobni dokument kupca kako bi se onemogućila preprodaja. Sukladno tome apeliramo da ne nasjedate na razne moguće pokušaje prodaje ulaznica koje se mogu pojaviti. One su sigurno krivotvorene i nećete moći ući u klub”, ističu.

Koncert je na rasporedu 20. svibnja 2019. godine i ovo će biti njihovo prvo gostovanje u Hrvatskoj.

Foto: Nela Koenig