Poslušajte novu pjesmu grupe Elemental – “Nešto glasno”!
1. listopada 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Poslušajte novu pjesmu grupe Elemental – “Nešto glasno”!

“Koji strah ste danas odlučili pobijediti?”, pita se Elemental u novoj pjesmi “Nešto glasno” koju su prije nekoliko mjeseci predstavili uživo na tajnom koncertu u Katranu, a sada je stigla i službena objava singla i pratećeg videospota.

“Pjesma govori o borbi sa strahovima jer potrebno je nešto glasno što će nas osnažiti da se pokrenemo s točke, u svim segmentima života. Ritam pjesme je poletan i brz kao doslovan poziv na pokret, a refren udara tamo gdje smo tanki, svatko od nas će najbolje znati koje je to mjesto, tamo gdje spavaju strahovi”, rekli su članovi Elementala u opisu videa i ponovno odaslali snažnu poruku, kao i u svim svojim društveno angažiranim pjesmama.

Za pjesmu je snimljen video spot kojeg je režirao Kristijan Smok, dok su on i Michael Kubaček i snimali kadrove. Asistentice redatelja su bile Iva i Ema Kovačević.

Elementalu je ova godina ključna jer slave 20. rođendan, a tim povodom će održati koncerte u SubBEERnom Centru u Beogradu (3.11.), te dva zaredom u Tvornici kulture u Zagrebu (14. i 15.12.). Krajem prosinca (22.12.) nastupaju i na Seasplash platfori u Puli.