Mia Dimšić izbacila “Život nije siv” na vinylu!
9. lipnja 2017.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Mia Dimšić izbacila “Život nije siv” na vinylu!

Croatia Records ponosno predstavlja luksuzno vinilno izdanje prvijenca “Život nije siv” glazbene senzacije Mije Dimšić!

Nije čest slučaj da album prvijenac kratko nakon CD izdanja dobije i luksuzno opremljeno vinilno, no Mia je sjajna kantautorica koja to definitivno zaslužuje i pred kojom je sjajna budućnost, a Croatia Records kao eminentna diskografska kuća bezrezervno podržava Miju na njezinom zvjezdanom putu.

Ova iznimno talentirana mlada Osječanka osvojila nas je već prvim singlom “Budi mi blizu”, a sjajan niz je nastavljen i singlovima “Slobodna”, “Život nije siv” i “Sanjaj me”. Svojom skromnošću i nevjerojatnim interpretacijskim mogućnostima oduševila je veliki broj slušatelja, ali i glazbenih urednika radijskih postaja diljem Hrvatske. Fantastična pjesma “Život nije siv”, za koju je Mia napisala tekst i glazbu, postavila ju je na vrhove top ljestvica diljem Hrvatske i obilježila Mijinu 2016. godinu koja je kulminirala s četiri nominacije za prestižnu glazbenu nagradu Porin.

“Život nije siv” je nagrađen statuom Porina u kategoriji najboljeg video broja, a njezini stihovi se i danas pjevuše diljem Lijepe naše. U izdanju Croatia Recordsa, s prvim danom proljeća, izdan je njezin album prvijenac “Život nije siv” koji je u prvim tjednima prodaje postao najprodavanije izdanje u Hrvatskoj prema službenoj listi prodaje Hrvatske diskografske udruge, dok je njezin aktualni singl “Bezimeni” s kojim se Mia predstavlja na ovogodišnjem CMC festivalu već tjednima najemitiranija pjesma hrvatskog radijskog prostora. Mia nastavlja nizati uspjehe, a ovo luksuzno 180-gramsko vinilno izdanje definitivno je kruna njezine dosadašnje karijere.

Prvijenac “Život nije siv” donio nam je njezine dosadašnje hit singlove, ali i šest potpuno novih pjesama koje svježinom, produkcijskim standardima i autorskom inovativnošću Mije Dimšić, Damira Bačića i Vjekoslava Dimtera predstavljaju kvalitativni pomak na hrvatskoj glazbenoj sceni. Glazbeni sladokusci koji prepoznaju Mijinu neprikosnovenu kvalitetu moći će uživati u njezinim pjesmama koje će ovim vinilnim izdanjem dobiti poseban retro štih. Vinil kao i Mija, odiše posebnošću i zato je na ovo izdanje Croatia Records iznimno ponosna!

Izvor: Croatia Records

Foto: Krume Ivanovski