Urban & 4 se vraćaju u Tvornici kulture!
5. listopada 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Urban & 4 se vraćaju u Tvornici kulture!

Urban & 4 se vraćaju u Tvornicu kulture, na tradicionalni predbožićni koncert zakazan za petak 7. prosinca.

Nakon kraćeg izbivanja Urban ponovo dolazi klub u Šubićevoj koji je do sada punio nebrojeno puta i donosi koncertnu inventuru svog opusa. Jedan on naših najimpresivnijih live bendova fanovima vraća jednu od najljepših blagdanskih navika, a koncert će biti ispunjen najznačajnijim pjesmama karijere.

“Nakon nekoliko godina koncertnog izbivanja iz Tvornice, ove se godine, s posebnim zadovoljstvom, 7. prosinca, vraćamo u taj, nama jedan od najdražih koncertnih prostora.  Bit će to odlična prilika da malo rezimiramo ovu glazbenu godinu, koja nam je donijela, osim brojnih koncerata i jedan nama posebno važan koncerta – onaj sa Zagrebačkom filharmonijom, donijela nam je Kuću sjećanja, ali i 20. obljetnicu od izlaska albuma Žena dijete. Stoga će koncert u Tvornici sasvim sigurno biti inventura svega spomenutog, na neki način rođendansko slavlje albuma Žena dijete, ali i prilika da izvedemo novi singl koji će do tada, nadamo se, već zaživjeti.

Kao i uvijek, za svaki koncert, tako i za ovaj koji nas čeka u Tvornici 7. prosinca, već sada osjećamo mješavinu uzbuđenja i panike, ali mu se, naravno, iznimno veselimo” – izjavio je u jednom dahu Damir Urban.

Od Laufera do Četvorke, od klasika do novijih pjesama, preuređeni Veliki pogon za kraj 2018. čut će sve od “Svijet za nas”, “Moja voda” i “Mjesečev rog” preko “Black Tattoo”, “Sama”, “Mala truba”, “Mjesto za mene”, “Odlučio sam da te volim”, “Nebo”, “Astronaut”, “Robot” ili “Sutra ćemo pričati”, “Ribe” i “Priđi mi bliže”. Tradicija se nastavlja u zagrebačkom klubu u kojem će Urban i njegova četvorka ususret Božiću pokloniti svoje najveće pjesme koje su obilježile cijelu jednu glazbenu eru i generacije fanova.

Ulaznice

Ulaznice u prodaju kreću u srijedu 10. listopada. Cijena im u pretprodaji iznosi 90 kn do 28. listopada, nakon čega će iznositi 100 kuna, a na dan koncerta cijena će biti 120 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Foto: Milica Czerny Urban