Jean-Michel Jarre predstavio detalje novog izdanja “Equinoxe Infinity”
6. listopada 2018.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Jean-Michel Jarre predstavio detalje novog izdanja “Equinoxe Infinity”

Francuski producent i pionir elektroničke glazbe, Jean-Michel Jarre, nedavno je najavio novo izdanje “Equinoxe Infinity” povodom 40. obljetnice originalnog albuma.

Originalna naslovnica albuma sastoji se od portreta misterioznih Watchersa koji je postao kultni artwork i jedan od najprepoznatljivijih u povijesti glazve.

“Ova čudna bića nas prate? Prate Svemir? Prate strojeve? Prate prirodne fenomene? Stvarno ne znamo…nisu strašljivi, ali su čudni i misteriozni. Tako sam uzeo originalne Watcherse s omota “Equinoxea” kako bi nastavio priču” – Jean-Michel Jarre.

“Equinoxe Infinity” je dostupa u dva različita artworka i prati dva različita scenarija, “Equinoxe Infinity” je soundtrack ta dva različita svijeta. Izdanje je dostupno za prednarudžbu na streaming servisima i oni koji to učine mogu osvojiti originalni tespressing novog albuma kojeg je potpisao Jean-Michel Jarre. “Equinoxe Project Box Set” slavi oba albuma i priču njihovih jedinstvenih artworka.

Jean-Michel Jarre je ujedno objavio novi singl pod nazivom “Flying Totems (Movement 2)” koju možete poslušati u nastavku:

 

Foto: Press (credit by Jens Koch)