The Raconteurs najavili izlazak prvog novog albuma u deset godina!
9. listopada 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

The Raconteurs najavili izlazak prvog novog albuma u deset godina!

Bend koji je obilježio sredinu drugog desetljeća novog milenija, The Raconteurs fenomenalnog Jacka Wahitea, sljedeće godine bi trebao objavili novi studijski album.

Bio bi to prvi novi album u 10 godina, nasljednik Grammyjem nagrađenog “Consolers of the Lonely”. Upravo ovaj album izlazi ponovno s bonusom koji koji će uključivati dvije potpuno nove pjesme sa zadnjeg sessiona benda.  Time će proslaviti 10 godina albuma. Third Man Records, izdavačka kuća čiji je vlasnik upravo Jack White, objavit će ovo reizdanje u jedinstvenoj bakrenoj foliji i ovo će biti prvi put da je neki dvostruki LP ikad tiskan u ovakvom izdanju. Ono što je još zanimljivije, ploča će biti masterirana izravno s originalne vrpce i tiskana u Detroitu gdje je sjedište Third Man Pressinga, jednog od najboljeg proizvođača ploča u Americi, također u vlasništvu Jacka Whitea.

Ovo izdanje će obilježiti i prva nova pjesma u 10 godina, a koja je snimljena na nedavnom sessionu koji će iznjedriti i potpuno novim albumom Raconteursa u 2019. godini.

“Tako je, nećemo vam dati imena pjesama, čak ni djeliće albuma. Morat ćete jednostavno pričekati da ovaj paket dođe na vaša vrata. Vrijeme kad svi postajete uzbuđeni oko toga što će doći sljedeće godine počinje – SADA”, objavio je Third Man Records.

Foto: Press