Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremaju spektakle u tri arene!
11. listopada 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremaju spektakle u tri arene!

Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavljaju oduševljavati velikim koncertnim spektaklima. Bili su prva klapa koja je nastupila u zagrebačkoj areni te nakon nje ispunila i sve ostale domaće arene.  Prošle godine su ispunili svoj dugogodišnji san održavši koncert u pulskoj areni koji se uživo emitirao na nacionalnoj televiziji.

Uz velike koncertne spektakle, Tomislav i klapa upravo završavaju snimanje novog albuma pod nazivom  “Bilo je i vrime” koji bi se trebao pojaviti u prodaji u studenom, pred početak velikih koncerata. Ova publici omiljena klapa je diskografski jako aktivna. Zadnja dva albuma koja su izašla u izdanju Scardone su bila ‘Best of – 30 godina’ i live izdanje ‘Arena Pula’, tako da je pravo vrijeme za novi studijski album.

Prvi koncert će se održati 1. prosinca u zagrebačkoj Areni, drugi 7. prosinca u splitskoj Areni Spaladium, dok će slovenska publika u njihovim pjesmama uživati 1.2. u ljubljanskoj Areni Stožice.

Klapini zagrebački koncerti u prosincu su već dugogodišnja tradicija koja je počela 2006. godine koncertom u Lisinskom, a danas je nezaobilazan događaj za mnoge Zagrepčane. Svake godine dolazi i sve veći broj  njihovih obožavatelja iz Slovenije, Austrije, Mađarske, Poljske, Slovačke, Češke i Njemačke koji spoje odlazak na koncert s popularnim zagrebačkim adventom.

Klapu neizmjerno veseli i koncert u splitskoj Spaladium Areni 07.12. gdje su zadnji put zapjevali pred prepunom dvoranom 2015. godine kada su proslavili 30 godina svoga rada. A ove će godine zajedno sa splitskom publikom otpjevati svoje najveće hitove, a repertoar će osvježiti novim hitovima koje su prikupili u ove tri godine od zadnjeg druženja.

U sklopu mini turneje po arenama ovi Zadrani nisu zaboravili i na svoju vjernu publiku u Sloveniji. Prije tri godine su proslavili 30 godina svog djelovanja u ljubljanskoj hali Tivoli koju su ovog puta odlučili zamijeniti najvećom dvoranom u Sloveniji, Arenom Stožice. Ljubav Slovenaca prema dalmatinskoj glazbi osjećaju već godinama te se nadaju da će i na ovaj koncert 01. veljače 2019. doći fanovi iz svih krajeva Slovenije.

Ulaznice za Zagreb su u prodaji u Scardoni (Srebrnjak 64 – bez dodatnih naknada i kupac ostvaruje popust od 20kn na glazbene albume) i u sustavu Ticketshopa i Eventima.

Ulaznice za Split su u prodaji u sustavu Ticketshopa (Tisakmedije, Croatia Records, Dancing Bear…) i Croatia tickets.

Ulaznice za Ljubljanu su u prodaji u sustavu Eventim.

Foto: Igor Kelčec