Nina Kraljić okrenula novu glazbenu stranicu singlom “Najljepši dan”
14. listopada 2018.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Nina Kraljić okrenula novu glazbenu stranicu singlom “Najljepši dan”

“Najljepši dan” je nasljednica zadnjeg singla “Lay You Down”, ali i početak jednog novog glazbenog razdoblja za talentiranu Ninu Kraljić, pobjednicu prve sezone hrvatske verzije showa The Voice.

Nova pjesma označila je i početak suradnje s izdavačkom kućom Dallas Records. Iza “Najljepšeg dana” stoji Aljoša Šerić koji je radio glazbu i tekst, a produkcijom se pozabavio Srđan Sekulović Skansi. Snimljen je i videospot kojeg je režirala jedna od najboljih hrvatskih fotografkinja, Mare Milin.

Nina se ujedno vratila na hrvatsko govorno područje nakon albuma na engleskom jeziku kojeg je objavila za Universal Music Hrvatska.

“Animirani spot kratka je priča osobnog razvoja pojedinca, priča o stvaranju nečije osobne slobode, o zaboravljanju prošlosti i oslobađanju od nje, jer kako kaže redateljica Mare Milin, ona nam podmeće velike i male zapreke u hodu prema Naprijed. Kao simbol svega što predstavlja tu slobodu, odabrali smo stablo koje izrasta iz malog sjemena, širi se u visinu i 360 stupnjeva oko debla, nije ga briga za prošlost, ono raste bez obzira. Nina simbolično na leđima ima veliku personaliziranu tetovažu stabla koje se savršeno uklopilo u ovu priču ispričanu, između ostalog, i bojama koje imaju svoje dublje značenje”, piše na novoj službenoj web stranici Nine Kraljić.

Foto: Hrvoje Golubić