“Poslije kiše” – Nela kakvu još niste čuli!
16. listopada 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Poslije kiše” – Nela kakvu još niste čuli!

“Netko kao ti” i “Vrijeme je”, prva dva singla mlade i jedinstvene glazbenice Nele, osvojila su radijske postaje diljem Hrvatske i završila na visokim mjestima nacionalnih top lista.

Nela je pridobila srca publike i glazbenih kritičara, a novom pjesmom podiže letvicu visoko gore. Nakon lijepih klasičnih pop pjesama došlo je vrijeme za još moderniji pristup koji je 21-godišnjakinju doveo do suradnje s producentom Mihaelom Blumom te Markom Kutlićem na novom singlu “Poslije kiše”. S ovim dvojcem Nela je raspisala aranžman, s Kutlićem potpisuje glazbu, dok iza teksta stoji Aleksandar Čubrilo. Mastering pjesme je radio Igor Ivanović, a pamtljivi i fantastični minimalistički gitarski riff odsvirao je Alen Opačić Hrvat iz Letećeg odreda.

Video spot za novi Nelin singl režirao je Luka Sepčić, a montirao Ivan Bilić.

“Poslije kiše” nije samo pjesma o ljudskim i ljubavnim osjećajima, nego i vjerovanju u sebe, pronalasku novog i dostojnijeg života, ostavljanju lošega iza sebe i radovanju susreta s boljim. Jer ipak poslije kiše sunce sja, a u današnjim vremenima svima je potrebno malo više “sunca” u životima. Nela obasjana ljepotom melodije i porukom pjesme nastavlja svoj put prema vrhu. Jedan od najzanimljivijih novih ženskih vokala otišao je korak dalje, a svojom ustrajnošću i novim, modernijim idejama zasigurno zauzima jedan dobar dio srca hrvatske publike.

Ovo je Nela kakvu još niste imali priliku čuti, ali i Nela koja je jedno prekrasno sunce na hrvatskoj glazbenoj sceni te nastavlja sjati i dalje.