FOTO: The Strange po prvi put uživo izveli dio pjesama s novog albuma!
18. listopada 2018.
Nikola Knežević (2826 Članci)
Podijeli

FOTO: The Strange po prvi put uživo izveli dio pjesama s novog albuma!

Vintage Industrial Bar je izgleda postalo redovno mjesto za warm up ili propitkivanje publike i testiranje onoga što ste stvorili u studiju, a prije nego što stanete na “pravu” pozornicu!

Takvu praksu imali su mnogi glazbenici, a sada i The Strange koji su prije koji dan objavili fenomenalan album “Echo Chamber” i sada uživo prezentirali svoje glazbeno umijeće, ali i individualnu kvalitetu. Bend je sastavljen od članova The Bambi Molestersa, My Buddy Moosea i The Walkaboutsa i savršeni je spoj onoga što svaki od tih bendova radi ili je radio. “Lonesome Rider”, “Echo Chamber”, “Dime a Dozen”, “Killing Time” i druge izveli su na koncert koji je okupio respektabilan broj posjetitelja, a kao uvertira u ono što će uslijediti 13. prosinca na službenoj promociji albuma. Treba spomenuti kako je u Vintageu genijalna hrvatska fotografkinja Mare Milin snimala spot za pjesmu “Dime a Dozen”.

Pjesme su spremne za velike klupske pozornice, materijal je još relativno svjež, ali se na publici osjeti prihvaćanje energije svakog glazbenika i savršenog groovea kojeg imaju The Strange. Jedva čekam čuti kako sve zvuči u velikoj Tvornici kulture!

Foto: Nikola Knežević