All star bend The Dead Daisies vraća se u Zagreb!
31. listopada 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

All star bend The Dead Daisies vraća se u Zagreb!

The Dead Daisies, planetarno popularni All Starr bend, ponovno se vraća u Zagreb povodom europske turneje ”Daisyland”.

Svojim će žestokim nastupom pokoriti zagrebački klub Boogaloo 11. prosinca, u kojem će prvo odsvirati jedan akustični set za svojih pedeset najvjernijih fanova, a nakon toga kreću s koncertom i još dva sata prave rock’n’roll poslastice. Članovi benda redom su velike rock’n’roll face i neki on najvećih glazbenika na svijetu, a čine ga David Lowy, Dough Aldrich, John Corabi, Marco Mendoza i Deen Castronovo koji su svoju karijeru izbrusili u legendarnim bendovima poput Whitesnakea, Journeya, Thin Lizzya i Mötley Crüea. U 15 godina postojanja, bend je nastupao uz rame velikim imenima koji su godinama krojili povijest rock glazbe, a samo neki od njih su KISS, Scorpions, Lynyrd Skynyrd i Guns N’ Roses.

Također, ova je petorka prvi američki bend koji se može pohvaliti nastupom na Kubi nakon prekida američkog embarga i nezaboravnim nastupom s orkestrom od 60 članova u Poljskoj. Osim toga, objavili su četiri studijska i jedan live album, a sa svojim su se prvim singlom ”Lock ‘N’ Load” probili među najboljih 20 pjesama 2013. godine.

„Jako smo uzbuđeni što nas turneja ponovno dovodi u Zagreb. Spremamo apsolutno dvosatno ludilo kako bi publika imala nezaboravan provod, a kroz set listu ćemo odsvirati naše najveće hitove.“ – izjavio je David Lowy.

Early bird ulaznice prodaju se po cijeni od 130 kuna i mogu se nabaviti u sistemu Entrio, a nakon rasprodaje kontigenta cijena ulaznice će biti 150 kuna. Na dan koncerta ulaznica je 170 kuna, a osim u sistemu i poslovnicama Entria, ulaznice se mogu kupiti u Boogaloou, Hard Placeu, Dirty Old Shopu i Rockmarku.