Slipknot se nakon četiri godine diskografske stanke vratio – poslušajte novu pjesmu “All Out Life”!
1. studenoga 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Slipknot se nakon četiri godine diskografske stanke vratio – poslušajte novu pjesmu “All Out Life”!

“All Out Life” je naziv nove pjesme metal velikana Slipknot, što je prva njihova nova pjesma nakon albuma iz 2014. godine, “5: The Gray Chapter”.

Pjesma “All Out Life”, prema riječima frontmena Coreya Taylora pokušava uraditi dvije stvari, spojiti sve ponovno, ali i podsjetiti da prošlost nije nešto što se treba odbaciti s prezirom. “

“Zašto bi se usredotočili na vašu prosječnu budućnost kad ne možete slaviti sjajnu prošlost. Radije ću slušati garantirani hit nego prisiljeni promašaj. “All Out Life” je pjesma koja podsjeća ljude da kod glazbe nije važan datum proizvodnje, već ostati snažan” – kaže isfrustrirani Corey.

Perkusionist Shawn Crahan je redatelj brutalnog spota u kojem maskirani obožavatelji benda stižu u skladištegdje se događaju čudni rituali, a sve prate i velike količine krvi kojom ih prska jedna grupa ljudi s crnim maskama. Spot završava s eksplozijom autobusa.

Ova pjesma je ujedno prvi dio nadolazećeg novog studijskog albuma na kojem rade već dvije godine. A “All Out Life” je prema riječima članova benda samo jedna u nizu koncepcija koje su imali tijekom rada. Pozivaju obožavatelje da se pripreme za ono što slijed, aludirajući očito na još bolje materijale.