NO TOURISTS! Objavljen novi album britanskih elektroničkih velikana, The Prodigyja
2. studenoga 2018.
Nikola Knežević (2594 Članci)
Podijeli

NO TOURISTS! Objavljen novi album britanskih elektroničkih velikana, The Prodigyja

Svjetska live atrakcija i jedna od najboljih svjetskih elektroničkih grupa, The Prodigy, objavila je novi studijski album naziva “No Tourists”. 

Sedmi je to album u 28 godina postojanja britanskih velikana iz Essexa, a na kojem se nalazi deset novih pjesama koje je u savršenu cjelinu upakirao osnivač benda Liam Howlett. Još jednom pokazuje svoju genijalnost, vraća obožavatelje u njihove početne faze i prva dva studijska albuma, ali i predstavlja nešto novo, jedinstveno, a što će, sigurni smo, na live nastupima izazvati nove salve sirove energije.

Album su najavili s čak četiri singla koji su u samo nekoliko mjeseci objavljeni, a to su “Need Some1”, “Light Up the Sky”, “Fight Fire with Fire” i “We Live Forever”. Na albumu se mogu pronaći i dvije glazbene suradnje, jedna s američkom hip hop grupom Ho99o9 na spomenutoj “Fight Fire with Fire” i s britanskim glazbenikom Barnsom Courtneyem na pjesmi “Give Me a Signal”. Iako su do sada objavljene kritike podijeljene pa neki ovaj album nazivaju remek djelom, a neki promašajem, sigurni smo, prema onome što smo već poslušali, da je riječ o još jednom izdanju koje će pronaći mjesto do svoje vjerne publike.

Vjerujemo da će u svoj raspored uspjeti ugurati i neko od nama bliskih mjesta u sklopu svoje svjetske turneje, a priželjkujemo možda i dolazak na njihov prijateljski Exit Festival.

Popis pjesama:
1. Need Some1
2. Light Up the Sky
3. We Live Forever
4. No Tourists
5. Fight Fire with Fire feat. Ho99o9
6. Timebomb Zone
7. Champions of London
8. Boom Boom Tap
9. Resonate
10. Give Me a Signal feat. Barns Courtney

Foto: Nikola Knežević