Soundtrack filma “A Star Is Born” neće se natjecati za Grammy nagrade!
3. studenoga 2018.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Soundtrack filma “A Star Is Born” neće se natjecati za Grammy nagrade!

“A Star Is Born”, film koji je sa svojim soundtrackom i izvedbom, prije svega Lady Gage, a onda i Bradleya Coopera, oduševio javnost neće moći ući u kandidaturu za Grammy nagrade.

Iako je soundtrack tri tjedna zaredom na broju jedan Billboardove top liste, obzirom da je objavljen tek 5. listopada, samo pet dana nakon kraja roka kojeg je zadao Grammy, isti neće biti u konkurenciji s ostalim soundtrackovima za ovu prestižnu glazbenu nagradu. Da je objavljen do 1. listopada sigurno bi zaslužio nominaciju, a možda i zlatni kipić. No, time se ne umanjuje uspjeh sountracka kojeg je prije svega obilježila pjesma “Shallow”.

A neki izvori govore kako Bradley Cooper neće moći, ako dođe uopće do toga, biti dio nominacija za najbolju pjesmu iz filma kao autor jer je Warner Bros. za nominacije prijavio tri pjesme koje je među ostalim napisala Lady Gaga, ali u kojima nema Coopera.

Ovo je ujedno prvi soundtrack u više od 10 godina, a koji je svoja prva tri tjedna na top listi boravio upravo na broju jedan, a ujedno je i prvi Gagin album koji je tri tjedna bio na broju jedan.