PREMIJERA: Ti, ja i moja mama o strahu i riziku u ljubavi u novom singlu i spotu “Voljeti te”
5. studenoga 2018.
Music Box (6476 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Ti, ja i moja mama o strahu i riziku u ljubavi u novom singlu i spotu “Voljeti te”

Nakon odličnog debitantskog EP-a “Gurni me u valove”, zagrebački bend Ti, ja i moja mama predstavlja treći najavni singl s albuma “Teška kao dno”, čiji se izlazak očekuje krajem studenog ove godine. 

“Pjesma “Voljeti te” govori o strahu i riziku u ljubavi. Voljeti znači jednostavno voljeti, riskirati i davati se. Prerasti sebe.” – kaže Ana Opalić, jedna od autorica pjesme koju prati i videospot za koji su cure iz benda odabrale slobodno penjanje kao metaforu osobnog rasta kroz ljubav,a premijerno ga možete pogledati 7.11. u emisiji Poprock.hr.

Radnja videospota se smjestila na obroncima Kalnika, a glavnu ulogu penjačice igrala je Doris Defar. Za  dron je bio zadužen Vjekoslav Palinić, dok je kameru i montažu odradila Ana Opalić, koja o videu kaže: “Spot je dobio dodatni vizualni pečat projiciranjem na kožu čime se u priču uvodi “druga osoba”. Na kraju spota dvije se slike razotkrivaju i spajaju. Baš kao u ljubavi.”

Pjesma je snimljena u Funhouse studiju u Zagrebu, miks je napravio Dražen Gavrilović iz studija Pod.room, a za mastering je zaslužan Pavle Miholjević. Produkciju potpisuju Sandra Sobočanec, Dražen Gavrilović i Berko Muratović, glazbu je uz Sandru radila i Ana Opalić, koja je napisala i tekst, dok je na aranžmanu radio cijeli bend.