Lorenzo i Goran Bošković iz Fluentesa snimili zajedničku pjesmu!
21. studenoga 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Lorenzo i Goran Bošković iz Fluentesa snimili zajedničku pjesmu!

Lorenzo, glazbeni projekt koji u izvođačkom smislu predstavlja Marko Kantolić, svojom četvrtom suradnjom lagano, ali sigurno gradi put prvog hrvatskog EDM-a prema radio eteru. Veliki broj nastupa u klubovima i sjajan nastup na ovogodišnjoj Ultri dokaz su da svjetska produkcija može odlično zvučati i na hrvatskom jeziku.

A kako zvuči Lorenzova suradnja s još jednim sjajnim muškim vokalom upravo ćemo otkriti. Goran Bošković, pjevač Fluentesa, bio je velika želja autora i producenta pjesme “Samo tvoj”Darka Bakića i Zvonimira Duspera Dusa. Goran je sa svojim soul pjevanjem odlično legao u pjesmu dignuvši je na jednu višu razinu.

“Ova suradnja mi je bila baš neobično i novo iskustvo – vrlo zabavno i nadasve inspirativno. Lorenzo i njegova ekipa napravili su sjajnu plesnu pjesmu i zanima me kako će ju publika prihvatiti. Sam sebe ne prepoznajem i stvarno je čudno čuti se u nekom potpuno novom glazbenom pravcu. Opet, ovo je glazba koja je sveprisutna i u svijetu i kod nas te sam baš ponosan što sam pozvan na ovu suradnju”, rekao je Goran.

“Samo tvoj”, nova Lorenzova suradnja sigurno će osvojiti radijske etere i klubove diljem regije.