Chui niže nagrade i sprema koncerte u Splitu i Zagrebu
28. studenoga 2018.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Chui niže nagrade i sprema koncerte u Splitu i Zagrebu

Chui – najpopularniji moderni jazz sastav na ovim područjima, a i šire obzirom na to da su sve češći gosti diljem Europe – nakon hit albuma ‘Chui ovu glazbu’ koji je nastao u suradnji s jazz orkestrom HRT-a nastavlja nizati i uspjehe.

Predvođeni autorom i klavijaturistom Tonijem Starešinićem, Chui su 15. studenog 2018.  nastupili na BUSH Festivalu u Budimpešti. Festival je to koji okuplja kreativne glazbenike Istočne Europe i zahvaljujući pozivu da ove godine budu dio njegovog line-upa, pjesma ”Will I Ever See You Again“ uvrštena je na službeni festivalski vinyl.

Nedugo nakon festivala u Budimpešti, Chui su dobili još jednu jako važnu potvrdu. Naime, 22. studenog održana je dodjela nagrada Ambasador posvećena najboljem od domaće elektroničke glazbe. Tom prigodom, remix hit singla ”Tebi putujem” (feat. Josipa Lisac)kojeg potpisuje Andrea Ljekaj osvojio je nagradu Ambasador u kategoriji ”Remix godine”. Nagrađeni remix bit će uvršten na novi album koji nam Chui pripremaju za proljeće 2019. godine.

Plodnu i uspješnu jesen Chui će obilježiti koncertima u Splitu i Zagrebu. Splitska Kocka je mjesto nastupa, u petak, 30. studenog. Ulaznice u pretprodaji stoje 40, a na dan koncerta 60 kuna.

U subotu 8. prosinca Chui nastupaju u zagrebačkom klubu Sax! u sklopu proslave 20. rođendana kluba. Broj ulaznica je striktno ograničen pa je preporuka što prije ih nabaviti u pretprodaji po 50 kuna.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna možete kupiti ovaj tjedan isključivo u Saxu u terminima:
ponedjeljak 17-22h / utorak 11-13h, 18-23h / srijeda 20-22h /četvrtak 19-22h / petak 20-22h /subota 20-23h.

Ukoliko ostane slobodnih mjesta, na dan koncerta stajat će 70 kuna.