Hladno pivo prije Pozitivnog koncerta oduševilo Švedsku i najavilo novi live album
28. studenoga 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Hladno pivo prije Pozitivnog koncerta oduševilo Švedsku i najavilo novi live album

Grupa Hladno pivo proteklog je vikenda održala dva uspješna koncerta u Švedskoj te sinoć najavila skori izlazak novog live albuma i Blue Ray snimke slavljeničkog zagrebačkog nastupa iz ožujka ove godine „30 godina / Greatest Hits Live“.

Turneja uz okruglu obljetnicu svoje će finale doživjeti u subotu 1. prosinca u Velikoj dvorani Doma sportova na 14. Pozitivnom koncertu.

Nakon tri desetljeća rada prošli vikend je konačno došlo vrijeme da Hladno pivo nastupi u Švedskoj. U petak 23. studenog bend je napunio klub Inkost u Malmöu, a sljedeće večeri i Musikens Hus u 270 km udaljenom Göteborgu.

Početkom ožujka grupa je pak održala dva rasprodana koncerta u Maloj dvorani Doma sportova. Svirka nazvana “Greatest Hits” zabilježena je na novom dvostrukom live CD-u i Blu-ray DVD-u naziva „30 godina / Greatest Hits Live“ koji donosi ukupno 32 pjesme. Najava izdanja koje će se uskoro naći u prodaji dolazi nekoliko dana uoči njihovog novog dolaska u Dom sportova, ali ovaj put u Veliku dvoranu, u kojoj će u subotu 1. prosinca punim setom od 90 minuta zaključiti i 14. Pozitivan koncert i turneju povodom 30 godina benda. Te večeri će s njima nastupiti PipsChips&Videoclips, M.O.R.T. te Ischariotzcky, a svirka HPa počinje u 23:00.

Dnevne ulaznice za prvi dan (petak, 30. studenog) Pozitivnog koncerta iznose 90 kn, a na dan koncerta 100 kn. Dnevne ulaznice za drugi dan (subota, 1. prosinca) iznose 80 kn, a na dan koncerta 90 kn. U prodaji će se naći i ograničen broj dvodnevnih ulaznica po cijeni od 140 kn do 29. studenog.

Dvodnevne ulaznice nisu prenosive na druge osobe te ih vlasnici u petak moraju zamijeniti za narukvicu. Zamjena će se vršiti na blagajni Velike dvorane u petak 30. studenog od 19:00 nadalje. Ulaz na subotnji program bit će, dakako, uz pokazivanje narukvice na ulazu.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.

Foto: Björn Olsson