Što se dogodi kad se sretnu globalno zatopljenje i ljubav? Novi singl grupe iZLET!
29. studenoga 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Što se dogodi kad se sretnu globalno zatopljenje i ljubav? Novi singl grupe iZLET!

Da, znamo, tope se ledenjaci, diže se razina mora i treba nam više SPF krema da se zaštitimo od mnogobrojnih ozonskih rupa, ali gdje u tu jednadžbu stupa ljubav? Na ovo pitanje, odgovor će vam dati novi singl grupe iZLET pod imenom “Obale se tope”.

Ovaj autohtoni maksimirski rock bend ističe se vintage zvukom i „prljavom“ produkcijom.  Novom pjesmom najavljuju drugi studijski album „Katarza“, s kojeg je dosad objavljeno četiri singla koji su dostupni na YouTube kanalu Dallas Recordsa.

Za pjesmu koja je nastala spontano, tijekom druženja petkom navečer, braća Toni i Petar Kumerle podijelili su ideje s drugim parom braće Lukom i Markom Matutinovićem, i nastala je  pjesma s kojom će se svi moći poistovjetiti.

„Svi smo se taman vratili s mora i očekivali da krene jesen, ali bilo je sve toplije i toplije“ navodi Marko.

I tako je nakon malo žaljenja o neizdrživosti učinaka globalnog zatopljenja, uz par boca vina koja su otvorila dušu, nastala pjesma koja ne govori o infracrvenim zrakama, nego ljubavi i onom osjećaju koji žari i pali više od sunca s kojim su se skoro svi od nas susreli.

U ovom ludom užurbanom životu, ljudi su zaboravili na druženje i sve shvaćaju preozbiljno te jureći prema zacrtanim ciljevima, smetnu s uma da je samo putovanje uzbudljivije od destinacije…zato je tu iZLET da vas podsjeti da zastanete i uživate punim plućima u svakom trenutku.

Glazbu pjesme potpisuje Marko Matutinović, tekst Luka Matutinović, dok je za aranžman zaslužan Petar Kumerle, a produkcijski je pjesmu dotjerao Toni Kumerle.

Autor: Ivan Košar