Prije dvostrukog užitka u Tvornici kulture, Elemental stiže na akustičnu svirku u Rockmark
30. studenoga 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Prije dvostrukog užitka u Tvornici kulture, Elemental stiže na akustičnu svirku u Rockmark

U fazi priprema za dvodnevni koncertni spektakl u zagrebačkoj Tvornici kulture, skupina Elemental priredit će još jedno glazbeno iznenađenje – naime, u utorak 4. prosinca u glazbenoj knjižari Rockmark će u sklopu koncertnog serijala “Akustika” održati intiman koncert i druženje s fanovima.

Dvadeset godina rada stoji iza skupine Elemental, a upravo tu jubilarnu brojku obilježavaju tijekom čitave 2018. Uz niz koncerata u regiji, slavlje su obilježili i objavom novog singla “Nešto glasno”, biografijom “Sve, samo ne romantika”, a vrhunac slijedi 14. i 15. prosinca u Zagrebu, kroz dvodnevni “XOXO” koncertni spektakl u Tvornici kulture.

Kao zagrijavanje za dvodnevno slavlje u Tvornici, u utorak, 4. prosinca će u zagrebačkom Rockmarku održati specijalni “Akustika: Elemental XOXO Session”, zamišljen kao glazbeno druženje s fanovima, s naglaskom na prigodnu svirku intimnog karaktera. Početak je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Ovo druženje će obuhvatiti i potpisivanje njihove netom objavljene biografije “Sve, samo ne romantika” autora Marka Podruga. Kako je već otkriveno, riječ je o knjizi koja kroz 256 stranica odgovara na brojna pitanja vezana uz Elemental, a dijelom daje i uvid u nastajanje hrvatske hip-hop scene 1990-ih.

Sasvim prigodno, posjetitelji Rockmarka će taj dan – 4. prosinca, tijekom promocije i druženja sa skupinom Elemental u razdoblju od 18 do 20 sati, knjigu moći kupiti po povoljnijoj cijeni. U tom istom periodu i na istom mjestu, po povoljnijoj cijeni će biti dostupne i ulaznice za Elementalove koncerte u Tvornici kulture – dnevne ulaznice će se umjesto 70 Kn moći kupiti po cijeni od 60 Kn.

Podsjećamo, dvodnevni spektakl “XOXO” 14. i 15. prosinca u Tvornici kulture bend je zamislio u netipičnoj izvedbi. Za prvi dan, pod imenom “Naš koncert”, Elemental će pripremiti listu pjesama kojom žele zaokružiti svoju dugogodišnju karijeru, dok će za drugi dan, pod imenom “Vaš koncert” publika biti ta koja slaže listu pjesama koje su obilježile njihovih dva desetljeća s Elementalom. Fanovi za pjesme za svoju set-listu mogu glasati do 7. prosinca, putem službene stranice benda: http://www.elemental.hr .

Foto: Kristijan Smok