Amira Medunjanin u Županji!
6. prosinca 2018.
Music Box (6897 Članci)
Podijeli

Amira Medunjanin u Županji!

U velikih 15 godina uspješne glazbene karijere Amira Medunjanin osvojila je srca mnogobrojnih koji su zbog posebnosti njenog izričaja i glasa kojim zadivljuje, zavoljeli sevdah ili učvrstili svoju ljubav prema njemu.

Pet studijskih albuma i stotine koncerata širom svijeta učinilo je Amirino ime pojam za sevdah i promoviranje tradicionalne glazbe Bosne i Hercegovine. Nedavno predstavljenim albumom “Ascending” Amira Medunjanin napravila je retrospektivu svog cjelokupnog opusa, a iako album sadrži neke već dobro poznate i objavljene pjesme snimljene u novim aranžmanima, album nije tek obična kompilacija, već presjek Amirinih glazbenih putovanja.

Petnaest godina karijere Amira je, osim albumom, proslavila i mnogim koncertima.
Nakon pulske Arene ovog ljeta i rasprodanih koncerata diljem regije, Amira ovog prosinca stiže i u Županju! 
U nedjelju, 16. prosinca, u dvorani Mladost, svi prisutni svjedočit će čaroliji Amirinog glasa i interpretacije.

Kako glazbeni kritičari opisuju: njene pjesme tjeraju na smijeh, na plač, na pjevanje i na šutnju, od „Što te nema“, preko „Kradem ti se u večeri“, „Kafu mi, draga, ispeci“, „Ja izlezi Gjurgjo“ do „Moj dilbere“ i mnogih drugih….Županju i prisutne u dvorani Mladost očekuje iznimna večer puna emocija i neponovljivih glazbenih trenutaka.

Na pozornici dvorane Mladost Amiri će se pridružiti vrhunski glazbenici, gitarist i aranžer Ante Gelo te kontrabasist Tomislav Šestak.

Pretprodaja ulaznica:

Stanobiro, Trg Republike 7 (od 7h do 14h) te online na www.ticketshop.hr

Na dan koncerta na blagajni dvorane.

Foto: Nikola Knežević