Dino Merlin sjajnim dvosatnim spektaklom oduševio rasprodanu Dvoranu mladosti u Rijeci
10. prosinca 2018.
Music Box (6250 Članci)
Podijeli

Dino Merlin sjajnim dvosatnim spektaklom oduševio rasprodanu Dvoranu mladosti u Rijeci

Dino Merlin je u petak, 7. prosinca u Rijeci ponovo oduševio svojom neiscrpnom energijom i priredio show bez premca, a publika gromoglasnim ovacijama ispratila koncert od početka do kraja.

Bio je to prvi Merlinov koncert u ovom gradu, a Dvorana mladosti bila je tjednima unaprijed rasprodana i premala za sve one koji su htjeli posjetiti koncert ovog umjetnika u sklopu završnice svjetske turneje “Hotel Nacional”.
Od rasprodane Arene Zagreb i pulske Arene preko arena u Splitu, Varaždinu, Zadru i Osijeku, oborenog rekorda posjećenosti na Tvrđavi u Slavonskom Brodu i novogodišnjeg dočeka na Stradunu u Dubrovniku – svaki je susret Dine Merlina s hrvatskom publikom bio neponovljiv doživljaj. Ovaj put, u gradu poznatom po istančanom glazbenom ukusu i zahtjevnoj publici, Merlin je uspio osvojiti srca Riječana i još jednom potvrditi status jedne od najvećih glazbenih zvijezda iz ovog dijela svijeta.

Do kraja godine publiku čekaju još tri velika koncerta i to: Stockholm (15.12), Zlatibor (29.12) i spektakularni doček Nove godine 31.12. na glavnom trgu ispred starogradskih zidina u Budvi.

Foto: Željko Vidinović