Poznata imena zimskog izdanja Forestlanda nazvanog “Winterstory of Forestland”
12. prosinca 2018.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Poznata imena zimskog izdanja Forestlanda nazvanog “Winterstory of Forestland”

Hrvatski sjever u posljednjih nekoliko godina doživljava svoju elektronsku renesansu. Gotovo dva desetljeća su prošla od zlatnih doba elektronike, a upravo ovih dana ona se vraća na velika vrata.

Chris Knight, a.k.a. Kryder, dolazi u Čakovec na zimsko indoor izdanje festivala Forestland prigodno nazvanog Winterstory of Forestland u subotu 22.12. u dvorani GOC. Kryder, resident Forestlanda Timo G, legenda hrvatske elektronske scene Kosta Radman, ali i John Rebix, Mike&Me i još poneko iznenađenje 10 sati će drmati čakovečkom scenom.

Znate li da je upravo Forestland ove godine najveći indoor festival u Hrvatskoj? Na jednom mjestu okupit ćemo preko 2000 posjetitelja, pet najavljenih i još pokoje iznenađenje, a u 10 sati glazbe, publika sjevera dobit će dosad najjači scensko-glazbeno-svjetlosni show, od lasera pa sve do zaglušujućih decibela odlične elektronike.

Iako je Kryderov put bio trnovit i trebalo mu je koja godina, trud se isplatio i on je ubrzo postao jedno od najvećih imena elektroničke scene. Njegove su pjesme postale himne plesnih podija, počeo je izdavati za neke od najvećih izdavačkih kuća poput Axtonea i Spinnin’ Recordsa, a podrška je stizala od niza renomiranih DJ-eva kao što su Fatboy Slim, Steve Angello, Axwell i Erick Morillo. Vodi svoj Kryteria radio show, može se pohvaliti nastupima na Ultri, Tomorrowlandu, Electric Love Festivalu i Sensationu, a sad nas dolazi rasplesati u Čakovec.

Na pozornici će mu se pridružiti i zagrebačka snaga, jedan od najboljih hrvatskih DJ-eva i svima dobro poznati Kosta Radman. Već desetak godina osvaja regiju, a to potvrđuje i Ambasadorova nagrada za najboljeg EDM DJ-a koju je osvojio 2016. godine. Također, Kosta Radman je rezident Papaye na Zrću i dubrovačkog Revelina koji su prema DJMagu uvršteni među 100 najboljih, svjetskih klubova, a svirao je i rame uz rame s velikim imenima kao što su Don Diablo, Hardwell, Tiesto i Nicky Romero.

Kao zagrijavanje za #WSOF pogledajte i Aftermovie s ljetošnjeg Forestland Festivala, 48 sati brutalne glazbe, 63 vrhunska DJ-a i tisuće sretnih plesača i prijatelja, ali ipak samo jedna #Forest obitelj!

Ne propustite postati dio legendarne čakovečke priče i dio rastuće obitelji Forestlanda, vidimo se na #WSOF.¸ Ulaznice potražite u sustavu www.ticket2go.hr