Svjetski poznati headlineri Todd Terry, Andy Daniell, Blacksoul i Peznt na Strossovom trgu za doček Nove godine
27. prosinca 2018.
Music Box (6697 Članci)
Podijeli

Svjetski poznati headlineri Todd Terry, Andy Daniell, Blacksoul i Peznt na Strossovom trgu za doček Nove godine

Sve je više detalja poznato za najluđi dan u godini, a na Strossovom trgu u Zagrebu također ništa manje zanimljivo.

Organizatori dovode Todda Terryja, Andy Daniella, PEZNT i Blacksoula. Program počinje 31.12 već od 18 sati i traje do ranih jutarnjih sati prvog dana sljedeće godine, a ulaz na događanje je besplatan. Nakon Dočeka Nove 2019., Fuliranje nakon 33 dana zatvara svoja vrata i oprašta se od svojih vjernih posjetitelja do sljedeće godine.

Odličan line-up predvodi Todd Terry, američki producent nominiran za nagradu Grammy, pravi mag za classic disco Chicago sound s elementima hip-hopa. Todd je jedna od najcjenjenijih figura u plesnoj glazbi, a nastavlja istraživati nove teritorije kao producent s gotovo dva desetljeća dominacije na plesnom podiju. Njegovi miksevi uključuju imena poput SNAPa i Annie Lennox, George Michaela i Björk. Već poznato ime sjajnih Defected događanja će nas i uvesti u Novu 2019. Tu je i DJ i producent Andy Daniell, čije je ime već 14 godina uklesano u electro scenu. Postao je jedan od najmlađih rezidenata Defecteda, puštao je glazbu u kultnom londonskom klubu Ministry od Sound, a sinonim je za techno, tech trance, electro i progressive house.

Svoju glazbenu viziju donosi i PEZNT, hrvatski house dvojac svjetskog kalibra. Vlasnici su najprodavanije pjesme “Burek” na svjetski poznatom Traxsource servisu. Međunarodnu karijeru grade brojnim izdanjima, među ostalima i za Defected Records, a uskoro izlazi i ono za Dirtybird Records, ovogodišnju najbolju glazbenu etiketu u SAD-u.

S više od sto izdanja za imena poput Defected, Strictly Rhythm ili Ministry Of Sound, domaće ime Blacksoul svoje viđenje house glazbe promovira i kroz vlastiti međunarodno priznati label Blacksoul Music. PEZNT i Blacksoul su dio Defected Croatia festivalske obitelji od početka, a sada će im se pridružiti i na proslavi Nove godine.

Foto: Promo