Nina Badrić u rekordnom roku rasprodala prvi kontigent ulaznica za Split
28. prosinca 2018.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

Nina Badrić u rekordnom roku rasprodala prvi kontigent ulaznica za Split

Jedno je sigurno – Dalmacija se zaželila Nine Badrić. Naime prvi kontigent ulaznica za koncert naše omiljene dive u splitskoj Spaladium Areni 8. ožujkaje rasprodan u samo nekoliko dana.

Već su rasprodani i prvi redovi tribina, tako da svi ostali koji žele biti dijelom ovog spektakla moraju požuriti po svoje primjerke ulaznica.  A na koncertu Splitu Nina Badrić odlučila je proslaviti brojne uspjehe koji su joj se u posljednje vrijeme zaredali. Njezin hit singl “Rekao si” već je 12 tjedana na vrhu nacionalne top ljestvice, a zbog iznimnog radijskog uspjeha pjesme “Mijenja se vrijeme” nedavno Hrvatska diskografska udruga proglasila ju je pjevačicom godine. Kako su iza nje dva rasprodana koncerta u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski, red je da Nina oda počast i publici na jugu Hrvatske, zato dolazi u prijestolnicu glazbe u Dalmaciji – Spaladium Arenu.

A za slavlje u Splitu Nina je pripremila glazbenu poslasticu koja će Dan žena u Spaladium Areni učiniti nezaboravnim. Uz posebnu produkciju, scenografiju i svoj uigrani bend, te još poneko iznenađenje Nina će Dalmaciji priuštiti večer za pamćenje.

“Dugo razmišljam o velikom koncertu u Splitu i napokon se pružila prilika da se on ostvari. Toliko se veselim izvesti jedan poseban repertoar za svoju publiku u Dalmaciji i prilici da upravo tamo proslavim Dan žena. Bit će to posebna večer kakvu Split zaslužuje i sve vas pozivam da se pridružite u što većem broju. Zahvalna sam što imam toliko toga za proslaviti, predivan prijem mog posljednjeg singla “Rekao si”, iznimno uspješnu  koncertnu 2018., moje sudjelovanje u showu Zvijezde gdje sam upoznala toliko divnih, talentiranih ljudi… Ali ustvari ćemo slaviti ono najljepše – glazbu” – rekla je Nina.

A koliko publika iščekuje Ninine nastupe najbolje govore podaci o rasprodanim koncertima, a koliko je radijski urednici vole u svom eteru  izvještaji s radijskih postaja. Naime, sa svoja 32 prva mjesta Nina Badrić je izvođač koji je najviše puta bio na prvom mjestu HR Top liste. Od 179 HRTop 40 listi napravljenih do sada, Nina Badrić se sa svojim pjesmama pojavila na 167 listi, a od toga na njih 29 je bila prisutna sa po dvije pjesme.

Uspjesi su to koje treba proslaviti, zato vas sve pozivamo da se pridružite i učinite od Dana žena 2019. večer koje ćemo se još dugo prisjećati. Ulaznice u pretprodaji u sustavu Eventim po cijeni od 100 kuna za parter i 130 kuna donja tribina sjedenje.