Okupljaju li se ponovno Van Halen u postavi s Michaelom Anthonyjem?
28. prosinca 2018.
Nikola Knežević (2788 Članci)
Podijeli

Okupljaju li se ponovno Van Halen u postavi s Michaelom Anthonyjem?

Otkad je Michael Anthony napustio jednu od najuspješnijih američkih rock grupa svih vremena, Van Halen, odnos između njega i Van Halen braće nije baš bio sjajan.

No, počele su kružiti glasine kako se Van Halen okupljaju u svojoj klasičnoj postavi za stadionsku turneju 2019. godine. Ipak, sve bi moglo biti udaljeno miljama od realizacije jer je Michael Anthony za Premiere Radio Networks na ovu temu rekao: “Jedini komentar na ovo je da nisam pričao s nikim još od zadnjeg zajedničkog koncerta 2004. godine.”

Priznao je kako je s Alexom Van Halenom pričao 2016. godine, no to je nazvao usputnim razgovorom koji je trajao 20 minuta i tijekom kojeg su pričali o životu općenito, starosti, glazbenoj industriji te je naglasio da je ustvari bilo sjajno razgovarati s njim. Ujedno je odbacio ideju o ponovnom okupljanju i rekao kako je tužno da se sve spušta na nisku razinu, a riječ je po njemu o jednom od najvećih rock bendova na svijetu. Zanimljivo je kako je upravo Anthony u svibnju 2017. godine pozivao na zajedničku turneju s Davidom Lee Rothom i Sammyjem Hagarom. Iako se za sada odbacuje takva ideja i bez obzira što se svake godine govori o okupljanju, glasine su s krajem ove godine ili primicanjem sporne 2019. godine postale sve žešće.

Hoće li se to dogoditi i hoće li bend, na radost ovog što upravo tipka, doći blizu nas, morat ćemo za takvo što pričekati 2019. godinu i službeno izjavu gazde Eddieja. Ako ne Van Halen, barem nek’ ponovno zasviraju Chickenfoot, zadovoljit će me i to.

Foto: Promo (zadnja postava s Michaelom Anthonyjem, 2004)