Judas Priest objavili novi album “Invincible Shield”, još malo vremena ostalo do velikog koncerta u Beču
13. ožujka 2024.
Music Box (11028 Članci)
Podijeli

Judas Priest objavili novi album “Invincible Shield”, još malo vremena ostalo do velikog koncerta u Beču

Čekanju je konačno došao kraj!  Judas Priest su objavili svoj dugoiščekivani novi studijski album „Invincible Shield“ (Columbia Records/Menart).

Album je bijesna ploča naelektrizirajućeg metala, koju vam donosi jedan od najpoznatijih bendova na svijetu. Pjesme objavljene do sada prikupile su više od nevjerojatnih 15 milijuna streamova i stvorile fenomenalno globalno uzbuđenje njihove vjerne baze obožavatelja. Krenula je i svjetska turneja koju su započeli 11. 3. u Glasgowu, a mi ćemo pratiti koncert u Beču koji je na rasporedu 1. travnja.

Tijekom proteklih 50 godina Judas Priest prodao je više od 50 milijuna albuma diljem svijeta i nastupao na najvećim svjetskim stadionima. S njihovom glazbom koja se razvijala i nastupima uživo došao je i snažan jedinstveni identitet, izgled koji je definirao grupu i utjecao na buduće generacije metal bendova diljem svijeta. Svake godine legenda o Judas Priest nastavlja rasti:  2022. primili su ih u  Rock & Roll Hall of Fame. Završili su rasprodanu svjetsku turneju u znak podrške njihovoj 50. obljetnici. Judas Priest nastavljaju zadržati svoju krunu kao jedan od najvećih i najboljih britanskih bendova na svijetu.

Popis pjesama: 
1. Panic Attack
2. The Serpent and the King
3. Invincible Shield
4. Devil in Disguise
5. Gates of Hell
6. Crown of Horns
7. As God is my Witness
8. Trial by Fire
9. Escape From Reality
10. Sons of Thunder
11. Giants in the Sky

Foto: Vedran Levi