Dobitnik Oscara, film “Call Me By Your Name”, dobit će nastavak!
1. siječnja 2019.
Nikola Knežević (2062 Članci)
Podijeli

Dobitnik Oscara, film “Call Me By Your Name”, dobit će nastavak!

Redatelj filma “Call Me By Your Name”, Luca Guadagnino, najavio je nastavak ovog hit filma tako što je opisao početnu scenu.

Film se temelji na romanu Andréja Acimana i prati priču Elija Perlmana, 17-godišnjeg glazbenika koji ljeto provodi s obitelji u ruralnom dijelu Italije gdje se potom zaljubljuje u apsolventa Olivera. Film je dobio Oscara za najbolji adaptirani scenarij iza kojeg stoji legendarni James Ivory, a dvije nominacije je ostvario za Najbolji film i za Najboljeg glumca. Zaradio je više od 41 milijun dolara širom svijeta, a odmah nakon objavljivanja Guadagnino jeveć govorio o nastavku koji je smješten u 1989. godinu.

RECENZIJA: “Call Me by Your Name” – ljubavno-erotska priča o njemu i njemu

Prva scena novog filma je zadnja scena prošloga, a koja prati Elija dok plače gledajući u vatru u kaminu. Ovoga puta Elio će plakati dok gleda jedan od najboljih filmova 80-ih goddina, “Once More” Paula Vecchialija.

Iako nastavak još nije službeno potvrđen, Aciman je otkrio kako radi na novom romanu pa shodno tome nećemo ubrzo moći očekivati i film. Ali svakako se radujemo!