The Frajle dolaze u Slavonski Brod!
18. siječnja 2019.
Nikola Knežević (2828 Članci)
Podijeli

The Frajle dolaze u Slavonski Brod!

Kazališno koncertna dvorana “Ivana Brlić Mažuranić” u Slavonskom Brodu bit će ponovno domaćin jednog koncertnog spektakla.

The Frajle  su sljedeće gošće, a u Slavonski Brod dolaze u subotu, 16. veljače. Pravi dar za zaljubljene, one koji se tako osjećaju ili će se tek osjećati. Rezervacija i prodaja ulaznica kreću od srijede, 23. siječnja. Cijena ulaznice u pretprodaji je 90 kuna, a na dan koncerta 110 kuna.

The Frajle će doći u Slavonski Brod na tragu live albuma jednostavnog naziva “Live” kojeg su objavile za Croatia Records prošle godine. Upravo su live izvedbe njihov najveći adut, a u što će se moći uvjeriti i Slavonci po tko zna koji put.

Četiri dame, Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice su grupe The Frajle. Četiri vokala i dvije akustične gitare ne mogu nikako dočarati što The Frajle u stvari jesu. Nastupi s kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na glazbenoj sceni i njima su privukle publiku različitih glazbenih usmjerenja. Jedan show!

Foto: Nikola Knežević