Florence + the Machine objavili čak dvije nove pjesme!
25. siječnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Florence + the Machine objavili čak dvije nove pjesme!

Nakon nedavne premijerne live izvedbe na australskom dijelu velike „High As Hope“ turneje, nova pjesma Florence + The Machine – „Moderation“, dobiva i svoju službenu objavu.

Protekla 2018. godina bila je iznimna za Florence Welch i njene mašine. S četvrtim studijskim albumom „High As Hope“ ostvarili su niz značajnih uspjeha, još jednom osvojili kritiku i fanove diljem svijeta, započeli veliku svjetsku turneju čiji nastupi očaravaju publiku, a priznanja su stigla i u obliku nominacija za vrijedne glazbene nagrade, među kojima su i nedavno objavljene nominacije za BRIT Awards (u kategorijama „British Female Solo Artist“ i „Album of The Year“).

Ovakav vjetar u leđa donio je za Florence + the Machine i potpuno novi materijal – iako od objave aktualnog studijskog albuma još nije prošlo niti godinu dana, oni nam već predstavljaju novu pjesmu, naslova „Moderation“! Prepoznatljivog zvuka i grandiozne produkcije za koju je zaslužan James Ford, novi singl svakako daje naslutiti kako je Florence Welch kao autorica u iznimno kreativnom zamahu te i dalje samouvjereno i otvoreno progovara univerzalnim, a opet intimnim temama – ljubavi i odnosima.

Uz „Moderation“, kao kontrast je predstavljena i pjesma kratkog trajanja – „Haunted House“, kao B-strana ovog singla. Produkciju ove pjesme potpisuje Matthew Daniel Siskin (Gambles).

Kako je već ranije spomenuto, Florence + the Machine svoj hvaljeni koncertni spektakl trenutno uživo predstavljaju u Australiji i Novom Zelandu, a početkom ožujka započinje svakako nam interesantniji dio turneje – onaj europski. Najbliže našim prostorima nastupit će u Münchenu (2. ožujka) i Bologni (17. ožujka).

Foto: Vincent Haycock