Odlična suradnja dvojca Adam Zemsta feat. Solarov u pjesmi “Voljet ću te zauvijek”
30. siječnja 2019.
Music Box (10569 Članci)
Podijeli

Odlična suradnja dvojca Adam Zemsta feat. Solarov u pjesmi “Voljet ću te zauvijek”

Nakon što su predstavili nekoliko odličnih suradnji, Adam Zemsta (Dino Osmanagić I Kristijan Koščica) donose nam još jednu zanimljivu suradnju nastalu uslijed dugogodišnjeg druženja s članom grupe Solarov, Ivanom Pelivanovićem, koja je rezultirala pjesmom “Voljet ću te zauvijek.”  

“Ivan Pelivanović Pele iz grupe Solarov, osim što lijepo pjeva, vrstan je gitarist. Vjerujem da je ovo tek prva od naših suradnji”, rekao je Dino Osmanagić.

Dino Osmanagić i Kristijan Koščica prijatelji su od djetinjstva s Ivanom Pelivanovićem pa je do ove suradnje došlo spontano. “Bilo mi je zadovoljstvo surađivati s „Adam Zemstom.“ Osim što su vrsni muzičari nalazim ih i za vrlo naočite muškarce. Što je lijepa promjena u odnosu na nas iz Solarova”našalio se i komentirao frontmen grupe Solarov.

Odlična atmosfera i sinergija koju dečki dijele jedni s drugima stvorila je predivnu ljubavnu, pomalo mističnu pjesmu “Voljet ću te zauvijek” za čiju su glazbu zaslužni Kristijan Koščica i Dino Osmanagić koji je ujedno osmislio i tekst za pjesmu, a na aranžmanu je radio Kristijan Koščica koji je kratko dodao: “Ja kao frik za produkciju nikad nisam do kraja zadovoljan s tim segmentom pjesme jer znam da se uvijek može još bolje i uvijek težim tome. Ipak ovdje sam prilično zadovoljan, posebno s gitarama.”

Osim Adam Zemste i Solarova na pjesmi sudjeluju djevojke iz zbora „AD HOC“: Manuela Budišćak (voditeljica zbora), Nela Borković i Tea Budišćak, a u stvaranju pjesme je sudjelovao i Dražen Borovec.

“Svi iz ove ekipe imamo dosta izraženu tu romantičnu notu, pa smo takve note i proizveli. Nadam se da će netko nekada nekome zapjevušiti ovu pjesmu u uho. „Voljet ću te uvijek, voljet ću te zauvijek, moja ljubav neće umrijet’ barem sve dok živim ja“ zaključio je Dino.