Swedish House Mafia potpisala ugovora za Columbia/Sony Music ili u prijevodu – stiže nova glazba!
17. veljače 2019.
Nikola Knežević (2809 Članci)
Podijeli

Swedish House Mafia potpisala ugovora za Columbia/Sony Music ili u prijevodu – stiže nova glazba!

Katalog Columbia Recordsa okuplja imena kao što su Bruce Springsteen, Calvin Harris i Adele, a sada su u svoj katalog dopisali Swedish House Mafiju i to navodno za manje novca nego što je ponudila njihova u zadnje vrijeme protivnička Republic Records koja je u vlasništvu Universal Music Groupa.

Od 2013. godine Sewdish House Mafia, odnosno Steve Angello, Axwell i Sebastian Ingrosso bili su u stanju mirovanja sve do ožujka 2018. godine kada su nastupili na Ultra Music Festivalu u Miamiju, istom mjestu gdje su nastupili i na kraju svoje oproštajne turneje 5 godina ranije. Iako se mislilo da je to samo jedan nastup, počelo je teaseanje na društvenim mrežama, ne samo oko koncerata nego i oko nove glazbe.

Tako ove godine nastupaju na Lollapalooza festivalu, a nedavno je potvrđen i dolazak na Ultra Europe festival u Splitu. Osim toga nastupit će na Ultra Koreji u Seoulu, potom na Ibizi, u Mexicu te Creamfieldsu. Priča se da bi mogli imati veliki nastup u Los Angelesu, ali i na Tomorrowland festivalu, no to se tek treba potvrditi.

Potpisivanjem ugovora s Columbia Recordsom ujedno znači i dolazak nove glazbe, te će njihovi obožavatelji sigurno s nestrpljenjem čekati nove elektroničke poslastice ove najpopularnije EDM grupe današnjice. Stoga, don’t you worry child!