Francuski šansonijer Benjamin Piat 26. ožujka u klubu Sax!
21. ožujka 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Francuski šansonijer Benjamin Piat 26. ožujka u klubu Sax!

U sklopu projekta “Praznik frankofonije u Hrvatskoj 2017.” u nedjelju 26. ožujka u klubu Sax! koncert će održati francuski šansonijer Benjamin Piat.

Benjamin Piat francuski je pjevač, autor i skladatelj koji će u kultnom zagrebačkom klubu u ritmu swinga predstaviti svoj drugi studijski album ‘L’échappée Belle’. Mladi umjetnik održao je više od 350 koncerata u Francuskoj i inozemstvu, a osnažen brojnim suradnjama s velikim francuskim glazbenicima i koncertima diljem svijeta, stvorio je jedinstven i zabavan stil.

Njegove pjesme Marquise i L’avis emitirale su se na 18 svjetskih medija u Boliviji, Grčkoj, Meksiku, Poljskoj, Kanadi , Australiji…

Danas se Benjamin Piat više usmjerava prema atipičnom i osobnom izričaju. Njegov drugi album ‘L’échappée Belle’, intimniji je i sadrži deset novih naslova snimanih u jednom od slavnih francuskih studija.

Sa svojim vjernim pratiteljem, gitaristom Richardom Pauvertom, Benjamin Piat održat će izniman koncert u klubu Sax!  stoga ga dođite poslušati i prepustiti se njegovim šik skladbama u ritmu swinga!

Ulaznice po cijeni od 10 kuna moći će se kupiti na blagajni kluba Sax! prije koncerta.

Foto: Benjamin Piat press