Morcheeba potvrdila dolazak na Zagreb Beer Fest
22. veljače 2019.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Morcheeba potvrdila dolazak na Zagreb Beer Fest

Miljenici domaće publike, poznati britanski pop bend Morcheeba, vraća se pred zagrebačku publiku i to na besplatan koncert koji poklanja Zagreb Beer Fest 17. svibnja ove godine!

U sklopu turneje kojom promoviraju album “Blaze Away” Morcheeba je proputovala čitav svijet, a napokon stižu i u Zagreb. Kako su već prošle godine istaknuli, na sceni su već 20 godina, a uvijek pronalaze fanove u svim krajevima svijeta. Unatoč činjenici da imaju vojsku fanova i u Hrvatskoj, sigurno je kako će se brojni posjetitelji najvećeg ovakvog festivala u Hrvatskoj ponovno zaljubiti u njihovu glazbu. Podsjetimo, Morcheeba se na sceni pojavila sredinom 90-ih godina u vrijeme proboja trip hopa na scenu, a već nakon prvog albuma bilo je jasno da se radi o bendu pred kojim je svijetla budućnost. To su i dokazali, a “Rome Wasn’t Built In A Day”, “Trigger Hippie”, “Part Of The Process” i “Undress Me Know” samo su neke od pjesama koje ćemo slušati na Trgu dr. Franje Tuđmana u centru Zagreba 17. svibnja. U sklopu promocije njihovog najnovijeg albuma s Morcheebom je na rasprodanoj britanskoj i talijanskoj turneji bila jedna od naših najboljih kantautorica Irena Žilić.

Zagreb Beer Fest u samo dvije godine postigao je status najposjećenijeg festivala takve vrste u Hrvatskoj, a njegovo treće izdanje će se održati od 16. do 19. svibnja 2019. u Parku Franje Tuđmana u centru Zagreba. Urban & 4, Detour, Boris Štok, Luce, Rolo i Electric Octopus dosad su najavljena glazbena imena festivala, a nova imena bit će objavljena 25. veljače. Ulaz na festival je besplatan, a organizator je YEM.