IZVJEŠĆE/FOTO: S.A.R.S. u Boogaloo-u – dva dana, dva koncerta, pet sati svirke i pedeset i dvije odsvirane pjesme!
10. ožujka 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: S.A.R.S. u Boogaloo-u – dva dana, dva koncerta, pet sati svirke i pedeset i dvije odsvirane pjesme!

Baš kao što naslov kaže tako bismo mogli opisati S.A.R.S.-ovo dvodnevno gostovanje u velikoj dvorani kluba Boogaloo.

Prvi od dva koncerta, onaj s datumom 8.3., na Dan žena, započeo je u 22 h nastupom predgrupe Radio Aktiv, koja je bila odlična uvertira za nastup S.A.R.S.-a. Nakon njihovog polusatnog nastupa na pozornicu su stupili S.A.R.S.-ovci, koji su oba koncerta otvorili pjesmom “To rade”. Više od dva sata svirke, koja je praćena ovacijama, pjevanjem, veselim plesom i nazdravljanjem, završila su spontanim skandiranjem publike poznatog zborskog dijela iz “Perspektive”, čime su dozvali bend na bis.

Subotnja večer, s jednakom satnicom kao i petak, prošla je u istom, ako ne i energičnijem nastupu S.A.R.S.-a. Po pitanju energije, svakako se izdvajaju frontmen Žarko Kovačević te trubač Nebojša Pavlović, koji je u svakom (slobodnom) trenutku dodatno animirao publiku. Set liste su imale male razlike, tako smo u subotu imali priliku čuti “Ikone pop kulture”, umjesto pjesme “Lud”, a u subotnjem bisu Žare je publiku počastio akustičnom izvedbom “Klovna”, dok su u petak izveli “Budim se”.

Za kraj ovog nezaboravnog dvodnevnog druženja, kao poklon obožavateljima/cama, održan je photo session Žarka s vjernim fanovima, koji su s osmjehom na licu uzbuđeno čekali simpatičnog i otvorenog frontmena. I sâm je rekao, “jedna ljubav između zagrebačke publike i S.A.R.S.-a”, koju je više puta tijekom koncerata nazvao najboljom i najvjernijom publikom na svijetu.

Ono što je svakako vrijedno spomena jest visoka razina profesionalizma koju je teško ne zamijetiti – u poštivanju satnice, izvedbe, repertoara i interakcije s publikom. Bravo za S.A.R.S. koji ćemo, nadamo se, gledati i slušati još dugi niz godina, a ako će to biti i u Boogaloo-u – potpisujemo!

Foto: HluShoot za Sound Report, Shooting like Pablo