Eksplozivni rock trojac Gatuzo najavio koncert u Tvornici kulture
11. ožujka 2019.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Eksplozivni rock trojac Gatuzo najavio koncert u Tvornici kulture

Zagrebački eksplozivni rock trojac Gatuzo će u četvrtak, 18. travnja, u Tvornici kulture, održati koncertnu promociju albuma “Van kontrole”.

Vraćaju se s petim studijskim albumom koji je producirao proslavljeni dvojac Jura Ferina i Pavle Miholjević, sadrži deset novih pjesama, a najavljen je izvrsnim singlovima  “Ima nešto” i “Mogao bih”. Kao i uvijek kad je Gatuzo u pitanju, publiku u Tvornici očekuje sirova, žestoka, prljava, nabrijana i glasna svirka.

Gatuzo iza sebe ima brojne uspjehe – objavili su četiri studijska albuma (“Noge/ruke/glave” (2007.), “!” (2009.), “Gdje idemo” (2013.) i “Megalomania” (2014.) te osvojili mnoge nagrade, među kojima se ističu Porin za najbolji alternativni rock album, nagrada Status za najbolji mladi rock sastav te pet nominacija za Porin u raznim kategorijama. Poznati su u cijeloj regiji po nevjerojatno energičnim nastupima, a surađivali su i s velikanima domaće glazbene scene Goranom Baretom i Sašom Antićem iz TBF-a. Svoj neuobičajeni glazbeni stil i način sviranja nazivaju eksplozivni rock koji krase sirovost, originalnost i podsvjesna ovisnost o bluesu.

Uz Gatuzo, Šiljo je svirao i u kultnom sastavu Majke (2009.-2012.) te snimio album “Teške boje” (2011.) koji je proglašen albumom godine, a isto tako je i autor pjesme “Teške boje”, koja je osvojila Porin (2012.) za hit godine i pjesmu godine.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna nabavite na Entrio.hr ili Entrio prodajnim mjestima do 17. travnja, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna.