Pjesma “Ako nađem nekoga” Matije Cveka očarat će mališane u hrvatskim kinima!
12. ožujka 2019.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Pjesma “Ako nađem nekoga” Matije Cveka očarat će mališane u hrvatskim kinima!

Stihovi su to koje je napisao Matija Cvek za pjesmu “Ako nađem nekoga” – službeni song za crtani film “Korgi: Kraljevski pas velikog srca” koji u svim kinima počinje s prikazivanjem od 14.ožujka.

Ova topla priča o zaigranom korgiju očarat će mališane diljem Hrvatske kao i sve vlasnike četveronožnih ljubimaca.  Mladog glazbenika i autora upoznali smo kroz singlove “Visine”, “Praviš me ludim” i  “Probudi se ” duetom s TBF-ovcima, a sada nam donosi nešto potpuno drugačije. Glazbu potpisuju sam Matija i glazbeni producent Alan Dović, dok je inspiraciju za tekst Matija pronašao u ljubavi prema čovjekovu najboljem prijatelju – psu.

Toplu filmsku priču i zaigran song prati i video spot Roberta Dominika Balaška u kojem su se uz Matiju pojavila i poznata Youtube lica Andrea Fabricc, Ivan Magla, Luciano Bajic i Veronika Rosandic. Ipak najveće zvijezde snimanja bili su psi korgiji i najzaigraniji od njih, štenac po imenu Clooney. Vjerujemo kako će mališane oduševiti film i da će im u trajnom sjećanju ostati i ovaj predivan song Matije Cveka posvećen najvjernijim suputnicima.

Foto: Dora Barker